VM håndbold

Egyptere "klar til at dø" mod Danmark

Efter lørdagens mellemrundekamp står det klart, at Danmark skal møde værtsnationen fra Egypten. Det bliver ikke en let opgave, forsikrer egypterne.

De kommer ikke til at have flere tusindvis af fans i ryggen, når de skal spille VM-kvartfinale.

Men værtsnationen Egypten kommer til at have selvtillid med i bagagen, når de skal møde Danmark. Selvom danskerne er forsvarende mestre, skal de ikke forvente, at egypterne overgiver sig.

- Det bliver en hård kamp for os, men det er bare en kamp. Vi er klar til at dø i kampen for at spille os videre og gøre det positivt for os. For at vinde noget stort er man nødt til at gøre noget stort. Vi vil forsøge at gøre det, siger Ali Zeinelbaedin til TV 2 SPORT.

- Det er stort for os at være i kvartfinalen, og drømmen er gået i opfyldelse. Vi vil gøre alt for, at vi ikke taber i kvartfinalen.

"En drøm at være i kvartfinalen"

Egypten sikrede sig en plads i kvartfinalen ved at spille 25-25 med Slovenien. Udover et nederlag til Sverige tidligere i turneringen har de vundet alle andre kampe.

Danmark har kun sejre på resultattavlen inden den sidste mellemrundekamp mod Kroatien, og derfor står egypterne over for en stor udfordring, erkender en af de rutinerede spillere.

- Danmark er verdensmestre, og det er et af de bedste hold i verden. Men vi forbereder os til kampene på den samme måde, og vi kommer til at give os 100 procent, siger Mohammad Sanad.

Danmark er verdensmestre. Mere kan jeg ikke sige

Roberto García Parrondo, egyptisk landstræner

Kan I slå Danmark?

- Alt er muligt, siger han med et smil.

Egypten vil slå alle

Spanske Roberto García Parrondo, der er egyptisk landstræner, vil ikke sige meget specifikt om Danmark. Han har vidst i lang tid, at Egypten stod over for en stor udfordring.

- Vi vidste allerede, da lodtrækningen kom, at der ville være mange europæiske hold i den gruppe, vi ville blive parret med. Vi er ligeglade. Det kan blive svært, og vi må bare se, hvad der kommer.

- Men Danmark er verdensmestre. Mere kan jeg ikke sige. Vi vil forsøge at konkurrere og slå alle, siger træneren til TV 2 SPORT.

VM i håndbold vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Se hele vores sendeplan her.