VM håndbold

Gidsel blev overrasket, da Landin viftede med sin check

Mathias Gidsels ansigtsudtryk, da Niklas Landin fik udleveret kåringen som verdens bedste håndboldspiller fra 2019, fortalte alt.

Det kan godt betale sig at være verdens bedste. Det indså Mathias Gidsel mandag aften efter storsejren over Kroatien.

Her fik Niklas Landin langt om længe sit bevis på, at han i 2019 blev kåret til verdens bedste håndboldspiller.

Kåringen kom ikke bag på unge Mathias Gidsel. Men det gjorde det beløb, der fulgte med kåringen. Det fortæller det unge stortalent til TV 2 SPORT.

- Jeg vidste jo godt, at han var blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller. Totalt fortjent. Men jeg fandt så ud af, at der fulgte 10.000 euro (godt 75.000 danske kroner, red.) med, som han havde rendt rundt med.

- Og nu ligger der bare 10.000 euro her på gulvet, som om det ikke betyder noget. Det var jeg lidt overrasket over, så nu må jeg jo stræbe efter at blive verdens bedste håndboldspiller.

Da Landin vendte retur til spillerne efter at have modtaget prisen, kunne det tydeligt ses, at Gidsel blev chokeret.

Og det viste sig altså at være på grund af den præmiecheck, der fulgte med.

Får vi vingummibamser nu?

Derfor forventer Gidsel da også, at landsholdskaptajnen giver lidt igen.

- Det kan da være, at vi skal spørge ham, om han giver øl på hotellet. Eller måske en pose vingummier. Det kunne da klæde ham, siger GOG-spilleren med et stort smil på læberne.

Landin blev kåret til verdens bedste håndboldspiller anno 2019 efter en sæson, hvor han var en sikker sidste skanse i Danmarks VM-guld.

Det Internationale Håndboldforbund har dog haft lidt bøvl med at få udleveret prisen, da coronapandemien selvsagt har besværliggjort processen.

Men nu - næsten en måned inde i 2021 - kan Niklas Landin helt officielt vise papir på, at han er blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller.

Og Gidsel kan samtidig nu drømme om en dag at stå med de godt 75.000 danske kroner i egne hænder.

I første omgang skal Gidsel, Landin og resten af det danske landshold dog lige fokusere på verdensmesterskabet. Her har de spillet sig i en kvartfinale mod Egypten.

Den kamp vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag klokken 17.30. Se hele vores sendeplan her.