VM håndbold

Landin griner over billede af Gidsel

Niklas Landin har set episoden, hvor Mathias Gidsel kigger på målvogterens papcheck.

Mathias Gidsel har allerede tre souvenirs med fra dette VM i form af plakater, der markerer, at han var kampens bedste spiller.

Nu får han muligvis en fjerde souvenir med hjem fra sin slutrundedebut, hvis han takker ja til Niklas Landins tilbud om at overtage målvogterens papcheck fra mandag aften.

En papcheck, der imponerede VM-debutanten.

- Gidsel sagde det godt til mig (at han var imponeret, red.). Han viste mig også et pænt billede af ham fra jer, hvor han så en lille smule overrasket ud.

- Jeg har også sagt til ham, at han gerne må få papchecken, hvis han synes, den er så flot, siger Niklas Landin til TV 2 SPORT og griner.

10.000 euro lå på gulvet

Gidsels ansigtsudtryk viste tydeligt, at han var imponeret over beløbet på papchecken på 10.000 euro for titlen som verdens bedste spiller i 2019.

- Jeg fandt så ud af, at der fulgte 10.000 euro med, som han havde rendt rundt med. Og nu ligger der bare 10.000 euro her på gulvet, som om det ikke betyder noget.

- Det var jeg lidt overrasket over, så nu må jeg jo stræbe efter at blive verdens bedste håndboldspiller, sagde Gidsel efter kampen mod Kroatien.

Gidsel er blevet kåret til kampens bedste spiller tre gange under VM. Landin modtog mandag hæder og en papcheck for titlen som verdens bedste håndboldspiller i 2019-sæsonen.

Landin fik endelig prisen

Landins gavmildhed stopper dog her. Pengene beholder han selv.

De skal måske bruges på huset i Kiel, fortæller han.

Den rutinerede målvogter blev kåret til verdens bedste håndboldspiller anno 2019 efter en stor sæson både på landsholdet og på klubholdet.

Grundet coronapandemien har Det internationale håndboldforbund (IHF) først udleveret prisen nu.

Landin, Gidsel og det danske landshold skal i aktion onsdag klokken 17.30, hvor de møder Egypten i kvartfinalen.

Den kamp vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag klokken 17.30. Se hele vores sendeplan her.