VM håndbold

Svensk VM-spiller skifter til dansk topklub

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skifter den svenske bagspiller Alfred Jonsson til Skjern til sommer.

Mens alles øjne er rettet mod Kairo og VM, er klubberne rundt om i Europa godt i gang med at få styr på deres hold til næste sæson.

Det gælder også de danske topklubber, der jagter forstærkninger.

Skjern Håndbold meddelte for nyligt ud, at den islandske landsholds- og VM-spiller Elvar Örn Jónsson forlader vestjyderne til sommer. Nu erfarer TV 2 SPORT, at afløseren for islændingen også er på plads.

Det drejer sig om den svenske VM-spiller Alfred Jönsson, som i denne sæson spiller i den tyske bundesliga for Hannover-Burgdorf. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er der allerede en aftale på plads mellem svenskeren og Skjern gældende fra næste sæson.

22-årige Alfred Jönsson har spillet 49 minutter for Sverige ved VM og scoret 12 mål i det, der er hans slutrundedebut for svenskerne, efter han kom ind på landsholdet i 2020.

Skjern Håndbold vil ikke kommentere oplysningerne om Alfred Jönsson, der har spillet for Hannover-Burgdorf siden 2019. Inden da spillede han hjemme i Sverige for Lugi HF.

Mens svenskeren altså tager turen fra Bundesligaen og til den danske liga til sommer, er det ifølge TV 2 SPORT's oplysninger tyske Melsungen, der får glæde af Elvar Örn Jónssons kvaliteter i næste sæson.

VM i håndbold vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Se hele vores sendeplan her.