VM håndbold

To danskere på VM's officielle All Star-hold

Mathias Gidsel og Mikkel Hansen har fundet vej til All Star-holdet for VM i Egypten.

Tre svenskere, to danskere, en franskmand og en spanier.

Sådan er nationaliteterne på Det internationale håndboldforbunds (IHF) All Star-hold for VM i Egypten fordelt.

De to danskere, der har fundet vej dertil, er slutrundedebutant Mathias Gidsel og den danske stjerne Mikkel Hansen.

 1. epa08973652 Swedens goalkeeper Andreas Palicka celebrates after the semi final match between France and Sweden at the 27th Mens Handball World Championship in Cairo, Egypt, 29 January 2021. EPA/KHALED ELFIQI

  Andreas Palicka

  Sverige, Målvogter
 2. ,

  Jim Gottfridsson

  Sverige, Playmaker
 3. ,

  Mathias Gidsel

  Danmark, Højre back
 4. ,

  Mikkel Hansen

  Danmark, Venstre back
 5. ,

  Ludovic Fabregas

  Frankrig, Streg
 6. .,.

  Ferran Sole Sala

  Spanien, Højre fløj
 7. ,

  Hampus Wanne

  Sverige, Venstre fløj
Fotos: epa08973652 Swedens goalkeeper Andreas Palicka celebrates after the semi final match between France and Sweden at the 27th Mens Handball World Championship in Cairo, Egypt, 29 January 2021. EPA/KHALED ELFIQI (Khaled Elfiqi / Ritzau Scanpix), , (Mohamed Abd El Ghany / Ritzau Scanpix), , (Mohamed Abd El Ghany / Ritzau Scanpix), , (Anne-christine Poujoulat / Ritzau Scanpix), , (Khaled Elfiqi / Ritzau Scanpix), .,. (Khaled Elfiqi / Ritzau Scanpix), , (Mohamed Abd El Ghany / Ritzau Scanpix),
 • Mest værdifulde spiller (MVP): Mikkel Hansen, Danmark

Inden finaledagen fik tre af TV 2 SPORTs håndboldeksperter muligheden for at sætte deres All Star-hold, og her er det blandt andet værd at bemærke, at hverken Claus Møller Jacobsen, Daniel Svensson eller Bent Nyegaard havde valgt franske Ludovic Fabregas til pladsen på stregen.

Det til trods synes Daniel Svensson ikke, at der er tale om graverende fejl på det officielle hold, der er valgt af IHF.

- Fabregas, synes jeg ikke, har været vildt imponerende. Her kunne Saugstrup godt have været med. Men Fabregas fylder også virkelig meget for det franske landshold, og de er trods alt også kommet hele vejen til en kamp om bronzemedaljen.

- Jeg synes, det er et meget fair. Det er spillere, som alle har præsteret helt vildt godt. Jeg kunne måske godt tænke mig at have set Moryto højrefløjen, for han har gjort det mindst lige så godt som Sole, siger Daniel Svensson.

Ingen af eksperterne havde fundet plads til Mikkel Hansen på venstrebackpladsen. Det havde IHF.

IHF oplyser ikke, hvem der er blevet kåret som den bedste forsvarsspiller.