VM håndbold

Gidsels Instagram-konto er eksploderet

VM-præstationerne har givet Mathias Gidsel stor opmærksomhed og mange nye følgere på Instagram.

Opmærksomheden har været stor omkring Mathias Gidsel i takt med hans flotte præstationer ved VM i håndbold.

Fra at være en ligaspiller, der var ukendt i den brede offentlighed, skal den 21-årige GOG-spiller formentlig vænne sig til at blive genkendt på gaden og få ekstra opmærksomhed på banen. Der er i hvert fald sket en eksplosion i antallet af personer, der følger Mathias Gidsel på Instagram.

I starten af måneden havde han omkring 2000 følgere, men søndag aften havde tallet passeret 47.000.

- Jeg går ikke så meget op i det, og det kan man nok også se på min profil. Jeg skal nok til at gøre den lidt mere spændende, så der ikke er 40.000, der sidder og keder sig.

- Men jeg har fået helt vildt meget opmærksomhed. Det har været fedt, fordi det har været positiv opmærksomhed, siger Mathias Gidsel.

Søndag blev Mathias Gidsel kåret som slutrundens bedste højreback, inden han var med til at vinde VM-finalen over Sverige. Alene på finaledagen voksede hans følgerskare til dobbelt størrelse.

- Jeg er utrolig stolt over holdet. Vi har bare leveret knaldgodt i en måned, og jeg håber, vi har gjort et lille land stolt. Vi er verdensmestre for anden gang i træk. Det er fandme stort, siger Mathias Gidsel til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Det er det største, der er sket i mit liv.

Fantastisk oplevelse

Med klubkampe lige om hjørnet er der ikke tid til at holde ferie eller lade indtrykkene fra Egypten bundfælde sig.

Men han er også mest interesseret i at komme til at løfte vægte og træne med klubkammeraterne igen. Sommerens OL i Tokyo er en stor gulerod.

- Jeg har aldrig været mere motiveret, end jeg er for at komme med til det her igen. Det har været en fantastisk oplevelse, og der venter jo noget rigtig spændende til sommer.

- Jeg skal hjem i styrketræningslokalet, og jeg er godt klar over, at folk nu ved, hvem jeg er. Jeg skal ligesom kunne noget nyt på banen, så det skal jeg hjem og arbejde på, siger Mathias Gidsel.