VM håndbold

Her kommer Nikolaj Jacobsen hjem til kæmpe hyldest

Lokalbefolkningen på Thurø havde gjort klar til en stor velkomst, da Nikolaj Jakobsen mandag aften vendte hjem til sin hjemby.

Hvad der udeblev i lufthavnen og på rådhuspladsen, blev en realitet på hjemstavnen.

Da landstræner Nikolaj Jacobsen mandag aften steg ud af bilen hjemme på Thurø ved Svendborg, var der mødt en del lokale op for at hylde den nykårede verdensmester.

Restriktioner og forbehold var taget, men det betød stadig meget for landstræneren at få en velkomst, nu hvor coronapandemien har sat en stopper for de normale hyldester på rådhuset og i lufthavnen.

- Der er lidt flere mennesker her, må jeg sige. Det er en fantastisk velkomst at få. Det havde jeg ikke regnet med, siger han til medierne, da han stiger ud af bilen.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at vi har levet under begrænsede forhold. Så jeg har glædet mig til at komme hjem. Det blev ikke til meget søvn i nat, men vi skal jo samles igen om en måneds tid, så arbejdet fortsætter nu, forklarer en træt Nikolaj Jacobsen.

Træt eller ej, så var landstræneren glad for velkomsten på Thurø.

Efter han steg ud af bilen, var han rundt og hilse på de fremmødte, der stod i opdelte gruppe og med fornuftig coronaafstand.

Små ti minutter senere satte landstræneren sig ind i bilen igen med retning mod privatadressen.

Nu venter et par fridage, men ellers begynder arbejdet inden længe. For som Nicolaj Jakobsen selv sagde, så skal landsholdet mødes igen om en måned.