VM håndbold

- Mikkel Hansen hev mig ud af sengen tre-fire gange, siger Gidsel

De danske VM-guldvindere er mandag ankommet til Danmark med søvnige øjne. Fejringen søndag aften endte med at fortsætte til langt ud på natten.

Der var selvsagt godt gang i de danske håndboldherrer søndag aften i Egypten.

VM-guldet kaldte på en stor fest, men viste sig, at det ikke var alle spillerne, der havde lige meget overskud i de sene nattetimer.

Klokken halv fire om natten forsøgte Mathias Gidsel nemlig at gå i seng. Den gik dog bare ikke.

- Jeg gik i seng, men så kom Mikkel Hansen og hev mig ud af sengen igen. Jeg tror, han nåede at gøre det tre-fire gange i nat. Han hev mig ud af sengen, satte mig på en stol og gav mig en øl i hånden.

- Jeg er simpelthen for ung, til at synes, at øl smager godt. Så det var en lang aften, forklarer en træt og mærket Mathias Gidsel, da TV 2 SPORT fanger ham i lufthavnen mandag eftermiddag.

Her stod han og fik sig en snak med landstræneren Nikolaj Jacobsen, der stadig havde lidt overskud til at sende en joke i retningen af det danske stortalent.

- Der var ikke Bacardi Breezer i Kairo, tilføjer en grinende Nikolaj Jacobsen og henviser til, at Gidsel var nødsaget til at drikke øl.

'Man går ikke bare i seng'

Mikkel Hansen forklarer til TV 2 SPORT i lufthavnen, hvorfor han ikke lod Gidsel gå i seng.

- Hvis man er dygtig til at vinde, så skal man også være dygtig til at fejre det. Så kan man ikke gå i seng klokken to, tre eller fire. Så er man sammen med holdet resten af aftenen. Man fejrer også tingene sammen, siger Mikkel Hansen med et smil på læben.

Samtlige af de danske spillere var mandage enige om, at der havde været godt gang i festen til langt ud på natten.

Magnus Saugstrup havde overtaget DJ-tjansen, og de sidste spillere lukkede øjnene og gik i seng omkring klokken seks.