VM håndbold

- Har aldrig følt så stor smerte, fortæller Sagosen

VM-kvartfinalen mod Spanien blev et mareridt for Sander Sagosen, og han erkender nu, at han frygtede det værste efter sin skade.

Smerterne var store, og den norske stjerne gik i knæ.

Sander Sagosen fik kun 21 minutter på banen, da Norge spillede kvartfinale mod Spanien i den netop overståede VM-turnering.

Den norske stjerne kom til skade i en duel med en spansk spiller. Han var i store smerter, gik direkte i omklædningsrummet og kom ikke i aktion mere i kampen.

Nu står det klart, at Sagosen er sluppet billigt, men lige da han blev ramt, frygtede han det værste.

- Jeg tænkte straks, at det var noget alvorligt. Min mor ringede efter kampen, og hun frygtede, at jeg havde ødelagt et organ eller andet i min mave, siger den norske stjerne til det norske nyhedsbureau ifølge TV 2 Norge.

- Så slemt var det ikke, men jeg mærkede med det samme, at jeg aldrig har haft så meget smerte efter en skade. Jeg kunne ikke stå oprejst og trække vejret. Jeg kollapsede fuldstændig og var nervøs.

I omklædningsrummet konstaterede landsholdslæge Thomas Torgalsen, at Sagosen havde en muskelskade over bækkenet. Samme melding kom lægen i THW Kiel, hvor Sagosen spiller til dagligt, frem til.

Stjernespilleren fik en hård medfart af det portugisiske forsvar. Video: TV 2 SPORT

Tør ikke spå om comeback

Sagosen blev scannet fredag og fik behandling mandag. Han vil ikke spå om, hvornår han kan komme tilbage på håndboldbanen, men han er ved godt mod.

- Det er en slagskade, så heldigvis er det ikke noget alvorligt. Jeg har professionelle folk omkring mig, og lægerne tager beslutningen om, hvornår jeg kan komme tilbage, siger han.

Norge tabte med 26-31 til Spanien, der efterfølgende tabte til Danmark i semifinalen.

Sander Sagosen endte som nummer to på topscorerlisten ved VM, da han scorede 54 mål. Qatars Frankis Marzo toppede listen med 58 scoringer.