Håndbold

Arrig Gidsel holdt tilbage af Zachariassen

All Star-spilleren fra VM viste attitude i første kamp efter triumfen i Egypten.

Kollegaen fra GOG og landsholdet Anders Zachariassen måtte agere dørmand lørdag eftermiddag i Gudme.

Her stoppede han en frustreret Mathias Gidsel, der havde kurs mod dommer Martin Gjeding for at få en alvorlig snak om det, der lige var sket.

GOG-stjernen havde netop fået knubs af TTH Holstebros Aaron Mensing og Jonas Porup, der i en sandwich af hårdhændet behandling henholdsvis skubbede ham i ryggen og slog ham i ansigtet.

- Jeg var frustreret over først at blive skubbet og slået i hovedet bagefter. Det var lige to i én, siger GOG-stjernen til TV 2 SPORT.

Ville markere sig

Den snart 22-årige landsholdsspiller blev kåret som VM’s bedste højre back, og kendetegnende for hele hans slutrundedebut var, at han ikke var bange for noget. Hverken at tage ansvar eller tæsk.

- Sådan er gamet, og jeg ved jo også, at folk kan lide at gå hårdt til mig, og jeg tager også gerne imod det.

- Men nogle gange skal man også lige markere, når man bliver slået nok gange i hovedet, for så bliver man også træt af det, siger han.

Situationen endte med en udvisning til Aaron Mensing.

Tilbage i Danmark med et nederlag

Mens det hele spillede for Gidsel og Danmark til VM i Egypten, var det hele mere hakkende i Gudme til den første kamp efter VM-triumfen.

Her tabte GOG med fire verdensmestre på holdet for første gang i sæsonen, da de overbevisende blev slået af med 30-35 af TTH Holstebro.

- Man skal lige ind i systemerne igen. Mange af os kommer fra landsholdet, hvor vi har kørt noget helt andet. Så det gælder om lige at komme ind igen og mærke hinanden igen og finde de forskellige timinger. Og det var vi ikke dygtige nok til, men med lidt mere træning og hårdt arbejde tror jeg nok, at vi skal være der igen i næste uge, siger Gidsel, der også kunne mærke de ni VM-kampe i benene.

- Jeg er selvfølgelig mærket, men det skal jeg ikke bruge som undskyldning. Jeg var også motiveret i dag og klar. Men jeg var ikke der, hvor jeg skulle være i dag, og jeg løste heller ikke mine opgaver på et højt nok niveau.

Lørdag indledte GOG et tætpakket februarprogram, hvor de foruden fire ligakampe skal spille fire kampe i EHF European League.

GOG skal i aktion igen på tirsdag mod Kadetten Schaffhausen fra Schweiz.