Håndbold

Viborg fastholder pres på topholdet

Aarhus United blev slået 23-19, da Viborg HK tog sin 18. sejr i 21 kampe i Bambusa Kvindeligaen.

Viborg HK holder snor i Odense Håndbold i toppen af kvindeligaen.

Med en sejr tirsdag over Aarhus United på udebane kom Viborg op på 36 point på andenpladsen. Det er lige så mange som det fynske tophold, der dog har spillet en kamp færre.

Viborg slog Aarhus med 23-19. Aarhusianerne ligger nummer otte med 20 point og er dermed stadig en del af den sjove halvdel af ligaen. De otte bedste går således videre til slutspillet om medaljerne.

- Det blev meget rodet. Jeg synes egentlig, det er meget fint, at de kun scorer 19 mål, men vi skal score mange flere, siger Viborgs Kristina Jørgensen til TV 2 SPORT.

- Hver kamp betyder helt vildt meget. Vi er glade for, at alle kampe gælder supermeget lige nu.

Aarhus tog teten fra start og kom på 4-1, inden Viborg så småt vågnede op. Det blev 4-4, men derfra fulgtes de to hold ad, indtil gæsterne frem mod pausen trak lidt fra og gjorde det til pausestillingen 12-9.

Hjemmeholdet kom godt ud fra turen i omklædningsrummet og fik reduceret til 12-13.

Men Viborg bed fra sig igen og kom fire mål foran cirka midtvejs i anden halvleg. Det kunne måske have knækket hjemmeholdet, men Aarhus holdt sig til.

Holdet kom dog aldrig tættere på end to mål i slutfasen og måtte altså til sidst give fortabt.

Horsens og Ajax København mødtes også tirsdag. De to hold, der begge ligger i den tunge ende af tabellen, fik et point med sig hver fra kampen, der endte 22-22. Det er københavnerklubbens anden uafgjorte kamp i træk.