Håndbold

Mogensen efter flænge i panden: - Var det bare det?

Thomas Mogensen selv var overbevist om, at flængen i panden var voldsommere, end den egentlig var.

Det så voldsomt ud, da SønderjyskE-stjernen Thomas Mogensen torsdag aften kortvarigt måtte udgå af opgøret mod Mors-Thy.

Blod var der i hvert fald masser af, efter playmakeren i et rent og skær uheld var blevet ramt af Tim Sørensens albue i første halvleg.

Den tidligere landsholdsspiller fik en flænge og en bule i panden, og troede selv, at det stod værre til, end hvad der reelt var tilfældet.

- Når man ser, at der er blod, så ser det jo sejt ud. Så går man ud i omklædningsrummet og ser sig selv i spejlet og tænker, 'var det bare det'?

- Jeg fik bare en albue i hovedet, længere er den ikke, sagde Thomas Mogensen selv med et stort smil til TV 2 SPORT.

Efter lidt behandlingstid og en stoppet blødning var den rutinerede profil i anden halvleg igen kampklar.

SønderjyskE havde da også brug for Mogensen og alt den hjælp, som de overhovedet kunne få.

Flot comeback i anden halvleg dulmede smerterne

Sønderjyderne gik til pause bagud med hele 13-8, men Thomas Mogensen og holdkammeraterne fik efter en stærk anden halvleg vendt opgøret på hovedet og snuppede de to point med en sejr på 25-22.

Derfor var der da også plads til masser af smil hos den 38-årige playmaker, da han efter kampen satte ord på både flængen i panden og sejren.

- Det gør da lidt ondt, men når du vinder, så kan du altså klare lidt mere smerte, indrømmede den uheldige Thomas Mogensen.

- Vi spillede ikke nok håndbold i første halvleg, men vi fik mere fart og vildskab i anden halvleg. Det var en god oplevelse, og vi lykkedes bedre jo længere kampen skred frem.

Trods lidt knubs bliver der ikke brug for nogen pause til Thomas Mogensen.

Han er med igen, når han sammen med rækkens nummer fem fra SønderjyskE spiller næste kamp i næste weekend mod Lemvig.