Håndbold

GOG-talent har fortrudt skifte - sportschef er 'utrolig skuffet'

GOG-talentet Emil Madsen skifter alligevel ikke til Skanderborg Håndbold, der har følt sig nødsaget til at ophæve kontrakten.

Det var en glad Emil Madsen, der for tre måneder siden kunne fortælle, at han havde skrevet kontrakt med Skanderborg Håndbold for næste sæson.

- Jeg er klar på nye udfordringer efter at have spillet alle mine ungdomsår i GOG. Både på det personlige plan, men også rent spillemæssigt er Skanderborg det perfekte match for mig, fortalte det 20-årige GOG-talent, da Skanderborg offentliggjorde, at han havde underskrevet en treårig kontrakt.

Om han har fået et bedre tilbud, kan jeg jo kun gisne om. Jeg kan bare konstatere, at Emil har fået kolde fødder

Skanderborgs sportschef, Karsten S. Nielsen

Men den kontrakt er nu revet i stykker igen.

Emil Madsen har meddelt Skanderborg, at han ikke ønsker at komme til klubben alligevel. Derfor har østjyderne følt sig tvunget til at acceptere at sælge højrebacken igen, inden han overhovedet har optrådt i Skanderborg-trøjen.

- Vi må se i øjnene, at Emil har fået ondt i maven over at skulle til Skanderborg. Derfor er vi nødsaget til at lade Emil Madsen gå ind og ophæve hans kontrakt fra næste sæson, siger Skanderborgs sportschef, Karsten S. Nielsen.

Sportschef er voldsomt skuffet

Skanderborg har fået en mindre overgangssum for at lade GOG-talentet gå, men sportschefen vil ikke fortælle, hvad der er tale om. Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er det GOG, som altså nu alligevel beholder Emil Madsen som makker til Mathias Gidsel på højre back i næste sæson.

- Om han har fået et bedre tilbud, kan jeg jo kun gisne om. Jeg kan bare konstatere, at Emil har fået kolde fødder om at komme til Skanderborg og har fortrudt sin underskrift, siger Karsten S. Nielsen, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet for forløbet:

- Det er jeg meget skuffet over. Vi havde set rigtig, rigtig meget frem til et spændende samarbejde med Emil. Så jeg er da utrolig skuffet. Og jeg er rigtig ærgerlig over, at vi ikke kan få gavn af det arbejde og den strategi, der er lagt, hvor vi allerede for tre måneder siden fik en kontrakt med Emil. Det er jeg voldsomt skuffet over, fastslår sportschefen.

Skanderborgs sportschef Karsten S. Nielsen og Emil Madsen, da GOG-spilleren i november blev præsenteret som kommende Skanderborg-spiller

Svært at finde erstatning så sent på sæsonen

Men i sidste ende ønskede Skanderborg ikke at holde på en spiller, der ikke havde lyst til at være i klubben.

- Vi kunne da godt have valgt den hårde måde og sagt, at du har skrevet under på et stykke papir, som binder dig i tre sæsoner. Men vi har med mennesker at gøre - og især set i dét lys, at det er en ung 20-årig, vi har med at gøre her. Man kunne man spørge sig selv, hvad parterne ville få ud af det, når Emil nu er kommet til konklusion, at han ikke vil spille i Skanderborg alligevel, siger Karsten S. Nielsen, der nu står foran en stor opgave.

Han skal nemlig til at finde en ledig højreback på spillermarkedet kun et halvt år før den nye sæson.

- Det bliver rigtig svært. Venstrehåndede spillere hænger jo ikke på træerne, og jeg vil betragte det som yderst urealistisk, at vi kan finde en anden venstrehåndet i hvert fald, siger sportschefen.

Han har dog én venstrehåndet højreback i næste sæson, for Skanderborg har kontrakt med Mathias Bitsch endnu en sæson.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Emil Madsen eller GOG.