Håndbold

Reinhardt kæmper med skade - faldt over bandereklame

Odense Håndbold-målmanden måtte udgå af kampen mod Silkeborg-Voel med en rygskade.

Landsholdsmålmanden Althea Reinhardt måtte lade sig udskifte i Odense Håndbolds hjemmekamp mod Silkeborg-Voel med en rygskade.

Egentlig kom hun til skade i den seneste kamp for en uge siden, hvor førerholdet mødte Herning-Ikast. Men efter godt 17 minutter af onsdagens kamp måtte hun opgive at spille videre.

Derfor var det en nedslået Althea Reinhardt, der i pausen gjorde status.

Hvordan har du det?

- Ikke særlig godt.

Har du ondt i ryggen?

- Ja, sagde hun til TV 2 SPORT.

Skaden opstod, da målmanden løb tilbage i målet for at forhindre et skud fra Herning-Ikasts egen banehalvdel. Althea Reinhardt reddede godt nok bolden, men hun var i så stor fart, at hun var nødt til at fortsætte sit løb forbi målet.

Her stod en bandereklame, som hun faldt over, inden hun tog fra på et betongulv og den første tilskuerrække i hallen i Ikast. Det er efterveerne fra det fald, hun stadig døjer med, fortæller hun.

Den er bare rigtig øv. Men jeg ved, hvad det er, så jeg ved, at der ikke er gået noget i stykker

Althea Reinhardt

Har ikke sovet

Odense Håndbold har en fuldgod erstatning for Althea Reinhardt i målet i form af hollandske Tess Wester, men alligevel startede Althea Reinhardt i målet for Odense Håndbold i onsdagens hjemmekamp.

Det er der en god forklaring på.

- Altså i går (tirsdag, red.) var en virkelig god dag, og jeg fik lov til at træne med. Og jeg syntes, at det kørte, og jeg var klar til i dag, siger hun.

Men glæden var dog kort for hende. For efter at have været med til at sikre sit hold en komfortabel føring, måtte hun lade sig udskifte.

- Den er bare rigtig øv. Men jeg ved, hvad det er, så jeg ved, at der ikke er gået noget i stykker. Vi tror, at det er et bone bruise. Der er lidt væske inden i, fordi jeg har fået stødt knoglerne sammen i det styrt, jeg lavede, siger hun.

Det har været så smertefuldt, at hun har kæmpet med at få søvn, siden skadet opstod.

- Jeg synes, at det gør rigtig ondt. Jeg har haft svært ved at sove om natten og finde ro. Det er mega frustrerende, når man ikke får sin søvn.

Så du sover ikke om natten?

- Nej, ikke lige pt. Det har jeg ikke gjort de sidste seks dage. Det er også det, der er sindssygt hårdt ved det, siger hun.

Efter at hun udgik af kampen mod Silkeborg-Voel, kunne hun se sine holdkammerater køre en sikker sejr hjem.

Odense Håndbold vandt med 32-23, og dermed er fynboerne fortsat på førstepladsen i ligaen.