Håndbold

- Jeg har fortsat store ambitioner, siger Mikkel Hansen

Mikkel Hansen er blevet præsenteret som ny Aalborg-spiller fra sommeren 2022.

Fra 2022 vender Danmarks største håndboldstjerne hjem til dansk håndbold.

Aalborg Håndbold har torsdag offentliggjort, at man henter Mikkel Hansen, når han i sommeren 2022 har kontraktudløb med sin franske klub, Paris Saint-Germain.

- Jeg ser virkelig meget frem til at vende tilbage til dansk håndbold.

- Aalborg Håndbold er en meget spændende klub, der har præsteret store resultater på den internationale scene. Jeg har fortsat kæmpe ambitioner, og jeg tror på, at jeg kan være med til at hjælpe klubben med at tage endnu et skridt op ad den europæiske rangstige, siger Mikkel Hansen til klubbens hjemmeside.

Også i Aalborg er man selvsagt begejstret for at kunne hente den danske landsholdsstjerne, der for nylig var med til at vinde VM-guld i Egypten.

- Det er en af de største dage i Aalborg Håndbolds historie. Mikkel er jo en af verdens absolut bedste spillere, og det har han været igennem en lang årrække. Det er et gigantisk scoop for klubben, og jeg glæder mig virkelig meget over tilgangen.

-Vi har over en længere periode været inde i en rivende udvikling, og med denne signing er vi nu klar til at sætte overliggeren endnu højere, siger klubbens direktør, Jan Larsen.

Har tidligere vundet mesterskaber i Danmark

Inden skiftet til Paris spillede den 33-årige Helsingør-dreng i to sæsoner for AG København og vandt to danske mesterskaber i 2011 og 2012. Han vandt også et dansk mesterskab i 2007 med GOG, hvor han spillede i tre sæsoner inden skiftet til spanske Barcelona til 2008.

Mikkel Hansen har scoret hele 1099 mål for landsholdet siden sin debut i 2007. Det er kun overgået af Lars Christiansen, der nåede op på 1503 mål i sin landsholdskarriere.

Aalborg Håndbold har vundet det danske mesterskab de seneste to sæsoner.