Håndbold

Team Esbjerg-stjerne skifter til norsk klub

Nerea Pena har skrevet kontrakt med Team Esbjergs skandinaviske konkurrenter Vipers Kristiansand.

Spanske Nerea Penas ophold i Vestjylland blev kort.

Den spanske stjerne, der ankom til Team Esbjerg i november sidste år, skifter nemlig til norske Vipers til sommer. Det skriver den storsatsende norske klub på sin hjemmeside.

- Vipers er et hold med høj klasse. Jeg kender mange af spillerne og har spillet mod dem mange gange. Derudover kan jeg lide måden, Vipers spiller håndbold på.

- Når jeg skal beslutte mig for en ny klub at spille for, ser jeg altid på måden, holdet spiller på. Jeg tror, at jeg kan passe godt ind i Vipers’ spilsystemer, og jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe til med at gøre holdet endnu bedre, siger den 31-årige spanier.

Det fremgår ikke, hvor lang kontrakten med holdet fra Kristiansand er.

Team Esbjerg har ikke råd

10. februar oplyste Team Esbjerg, at de ikke har råd til at forlænge med deres spanske stjerne.

Hun bliver dog hos klubben i resten af denne sæson.

- Vi er sikre på, at Nerea Pena vil bidrage til, at Team Esbjerg får opfyldt sine sportslige målsætninger i indeværende sæson, lød det fra bestyrelsesformand Bjarne Pedersen til JydskeVestkysten i sidste uge.