Håndbold

Kommende konkurrenter jubler over Hansens skifte

Trænerne i den danske herrehåndboldliga er ikke i tvivl: Mikkel Hansens tilbagevenden til dansk håndbold er helt fantastisk.

En enkelt nyhed har sendt et ekko af dimensioner ud i den danske håndboldverden, hvor trænere lige nu står i kø for at udtrykke sin begejstring.

Glæde over at en af verdens bedste håndboldspillere i form af Mikkel Hansen atter vil være repræsenteret i den danske liga fra sommeren 2022, hvor han tilslutter sig Aalborg Håndbold på en treårig aftale.

Dermed bliver dansk håndbold en sand verdensklassespiller rigere, når Aalborgs kommende stjerne vil betræde halgulve rundt om i Danmark.

Det fortæller seks ligatrænere til TV 2 SPORT.

Nicolej Krickau

Cheftræner i GOG

- Det er udelukkende ren begejstring, jeg sidder med. Han kommer til at fylde hallerne, og han kommer til at sælge billetter. Det er sindssygt godt for vores liga, og det produkt vi leverer. For os andre må vi jo bare satse på, at vi kan løbe fra ham til den tid.

Nick Rasmussen

Cheftræner i Skanderborg

- Jeg synes, det er helt fantastisk. Jeg tænker, at vores hold har det svært nok i forvejen med at håndtere Aalborg. Så i forhold til konkurrenceforholdet med dem betyder det ikke det store. Men det er helt vildt for dansk håndbold og sporten generelt. Det er jo et internationalt navn på allerøverste hylde.

Christian Dalmose

Cheftræner i TMS Ringsted

- Den er ikke så meget længere, end hvor fantastisk det er, at Mikkel kommer til Danmark. Det er en af de bedste spillere i verden i de sidste 10 år. Der er positive vinde herfra.

Jan Pytlick

Cheftræner i SønderjyskE

- Jeg er lykkelig for, at vi får sådan en stor personlighed hjem til ligaen. Det er en gave til dansk herrehåndbold. Intet mindre.

Peter Bredstorff-Larsen

Cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg (stopper efter denne sæson)

- Det er på alle niveauer en kæmpe gave til dansk håndbold. Det skaber større opmærksomhed og større efterspørgsel omkring håndboldsporten herhjemme. Derudover er det selvsagt en kæmpe gave for Aalborg, der får vanvittige kompetencer ind på holdet.

Andreas Toudahl

Cheftræner i KIF Kolding

- Først og fremmest ville jeg ønske, at det var mit hold, der havde fået glæde af ham. Ellers er min umiddelbare tanke, at det er sindssygt fedt for den danske liga. Og stor ros til det, Aalborg har bygget op. Det er ikke alle, der kan hente Mikkel Hansen i en alder, hvor han stadig har mange år foran sig.

33-årige Mikkel Hansen kommer fra storklubben Paris Saint-Germain, hvor han har været siden 2012.

Landsholdspilleren har vundet dansk guld tre gange i sin karriere og er blevet kåret som verdens bedste mandlige håndboldspiller i 2011, 2015 og 2018.