Mikkel Hansen håber på flere store navne i Aalborg

Danmarks store håndboldstjerne har været vant til at spille side om side med en lang række af markante profiler gennem hele sin karriere.

I det næste stykke tid skal aalborgenserne finde deres slidstærke paraply frem. For noget tyder på, at stjerneregnen fortsætter over den nordjyske by.

Torsdag blev det nemlig officielt, at Mikkel Hansen bliver en del af Aalborg Håndbolds spillertrup fra 2022/2023-sæsonen til enorm glæde og begejstring for dansk håndbold og sporten generelt herhjemme. Og skal man tro hovedpersonen selv, er der forhåbninger om endnu flere profiltilgange.

- Jeg håber, der er en masse dygtige spillere, der har lyst til at komme forbi. Ikke fordi de, der spiller der i øjeblikket, ikke er dygtige, men igen: Man vinder ingenting alene, fortæller Mikkel Hansen til TV 2 SPORT.

Siden 2008 har Danmarks nummer 24 været forbi Barcelona, det daværende AG København og senest Paris Saint-Germain, hvor han har kastet, grebet, skudt og vundet i selskab med en række af de dygtigste håndboldspillere i verden. Og når Hansen vender snuden mod Aalborg Håndbold, er det fortsat ud fra en ambition om at vinde de største turneringer i håndboldsporten.

Det håber direktør i klubben, Jan Larsen, selvsagt også kommer til at ske. Sandsynligvis med endnu flere profiler på det nordjyske holdkort, end hvad tilfældet allerede er.

- Der er jo mange, der rigtig gerne vil spille sammen med Mikkel Hansen. Vi har haft god held med at kunne rekruttere dygtige spillere. Både svenske, norske og danske. Og det bliver garanteret ikke dårligere af, at Mikkel er kommet til klubben. Vi håber og tror på, at det også kan være med til at løfte det hele, lyder det fra Jan Larsen, der tidligere har bragt Henrik Møllgaard til klubben fra netop Paris Saint-Germain.

Ifølge B.T. arbejder Aalborg Håndbold på at hente Mads Mensah fra Flensburg-Handewitt, norske Kristian Bjørnsen fra Wetzlar og svenske Jesper Nielsen fra Rhein-Neckar Löwen. Derudover sender Ekstra Bladet svenskeren Max Darj i retningen af Aalborg.

TV 2 SPORT kan tilføje, at aftalen med Kristian Bjørnsen skulle være ganske tæt på at falde på plads.

Aalborg spiller mod GOG lørdag klokken 15.50. Se kampen på TV 2 og TV 2 PLAY.

"Alt passer sammen"

Da AG København regerede i det danske håndboldlandskab i perioden 2010-2012 var holdet udgjort af store danske profiler.

Heriblandt Mads Mensah og Mikkel Hansen, der også kender hinanden godt fra det danske landshold.

Derfor vil de to være et godt match i Aalborg. Det vurderer håndboldekspert på TV 2 SPORT Bent Nyegaard.

- Det ville passe fint. Mads er i Flensborg nu og kender Mikkel rigtig godt. Derudover har han spillet i Aalborg tidligere i sin karriere, så alt passer sammen. Alle ved, at Mikkel og Mads går rigtig godt i spænd, lyder den korte analyse.

Mikkel Hansen har underskrevet en treårig aftale med Aalborg Håndbold.