Håndbold

Stor forløsning i Skjern efter dramatisk afslutning

Skjern Håndbold vandt 30-29 over TMS Ringsted i en afslutning, der bød på to scoringer i de sidste 13 sekunder.

Skjern Bank Arena dannede ramme om en særdeles dramatisk afslutning mellem Skjern Håndbold og TMS Ringsted.

Med 11 sekunder tilbage var stillingen 29-29, og hjemmeholdet havde derfor desperat brug for en scoring, hvis ikke de skulle lide et uventet pointtab mod ringstederne, der netop havde udlignet.

Scoringen fik de. Islandske Elvar Örn Jónsson steg til vejrs, og med bare tre sekunder tilbage lå bolden i TMS Ringsteds mål. Skjern-spillernes weekend var reddet, og forløsningen var derfor stor hos hjemmeholdet, der fik to vigtige point i kampen om slutspilspladserne.

Skjern er nummer syv og kan med sejren begynde at kigge op frem for ned. TMS Ringsted er stadig næstsidst med fem point efter 21 kampe.

Fulgte planen fra timeout

Skjern fik det optimale ud af en timeout forlangt 11 sekunder før tid.

Kort forinden havde udeholdets Lauritz Legér udlignet til 29-29, og det fik Skjern-træner Claus Dalgaard-Hansen til at reagere prompte, og med det samme fik han stoppet tiden med sin timeout.

Hjemmeholdet fik lagt taktikken, og den blev fulgt.

- Jeg vidste, der var mig, der skulle afslutte efter et kryds. Vi skulle sørge for, at vi fik screenet Ringsteds forsvar så meget, at jeg kunne få et frit skud fra distancen uden at blive tacklet. Det lykkedes perfekt. Vi fik trykket Ringsteds forsvar tilbage, og så fik jeg plads. Dejligt at se bolden gik i mål, siger manden bag den afgørende scoring, Elvar Örn Jónsson, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

René Rasmussen blev med seks scoringer Skjern-topscorer, mens ligatopscorer Morten Jensen blev kampens mest scorende spiller med ti scoringer.