Håndbold

Dansk VM-guldvinder på vej til Flensburg

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Flensburg-Handewitt udset sig landsholdsfløjen Johan Hansen som ny højrefløj i 2022.

Mikkel Hansen bliver ikke den eneste af de danske håndboldherrer og VM-guldvindere, der skifter klub i 2022, når han tager til Aalborg.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er der endnu et markant klubskifte på vej med én af de danske verdensmestre i hovedrollen.

TV 2 SPORT erfarer således fra flere kilder, at landsholdsfløjen Johan Hansen er tæt på et skifte til Flensburg-Handewitt i 2022. Den 26-årige højrefløj spiller lige nu i tyske Hannover-Burgdorf, hvor han er på kontrakt frem til netop sommeren 2022.

Flensburg-Handewitts sportschef Lars Christiansen vil ikke kommentere på oplysningerne, og det ønsker Johan Hansen heller ikke.

Lige nu er det en anden af de danske håndboldherrer - Lasse Svan - der huserer på højrefløj i Flensburg-Handewitt. I øvrigt sammen men tyske Marius Steinhauser.

Mens Steinhauser har kontrakt til sommeren 2023, udløber 37-årige Lasse Svans aftale med Flensburg-Handewitt netop i sommeren 2022, hvor Johan Hansen altså - ifølge TV 2 SPORT's oplysninger - er på vej.

Samtidig har Lasse Svan ifølge TV 2 SPORTs oplysninger købt hus i Trekantsområdet. Det behøver dog ikke nødvendigvis betyde, at den danske landsholdsfløj er på vej tilbage til Danmark lige foreløbig. Turen til Flensburg ned ad E45 tager trods alt ikke mere end en times tid.

Lasse Svan skriver til TV 2 SPORT, at han ikke vil kommentere sin fremtid på nuværende tidspunkt.