Rasmussen stopper i polsk topklub

Kim Rasmussen stopper med øjeblikkelig virkning i Lublin, der ligger nummer tre i den polske liga.

Efter et afgørende nederlag European League er Kim Rasmussen ikke længere cheftræner i polske Lublin.

Det skriver klubben pĂĄ sin hjemmeside.

- Efter et møde med klubben er vi blevet enige om, at det nok var det bedste. I hvert fald for dem, siger Kim Rasmussen til TV 2 SPORT.

- Jeg har aldrig givet op i mit liv, og jeg kommer aldrig til det. Så selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at det slutter sådan her.

Kim Rasmussen nåede at stå i spidsen for Lublin i 21 kampe. Hans sidste opgør som træner for klubben, der ligger nummer tre i den polske liga, var søndagens European League-kamp mod russiske Togliatti.

Her kæmpede de to hold om avancement fra gruppen, og da Togliatti vandt 30-24, røg Lublin ud af turneringen.

I første omgang tager Rasmussens assistenttræner Monika Marzec over som cheftræner.

Næste mål: OL-kvalifikation

Kim Rasmussen er dog ikke arbejdsløs, selvom han er fortid i Lublin. Den rutinerede træner står stadig med ansvaret for det montenegrinske kvindelandshold, der spiller OL-kvalifikation i marts.

- Jeg er så heldig, at jeg stadig er landstræner for Montenegro, og vi skal spille igen om tre uger. Nu får jeg mulighed for at trække lidt luft med mine børn, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Og hvem ved – om en måned kan solen skinne og smilet kan være fra øre til øre, hvis jeg står med en OL-billet i hånden, drømmer Kim Rasmussen.

Montenegro skal møde Norge, Thailand og Rumænien. To af de fire hold går videre til OL.