Håndbold

Hansens kontrakt har skabt kæmpe opmærksomhed

Der har været mere end almindeligt travlt i Aalborg Håndbold, siden klubben præsenterede Mikkel Hansen.

Med nyheden om Mikkel Hansens kommende skifte har Aalborg-direktør Jan Larsen ikke kun forstærket sit mesterhold.

Han har også givet sig selv noget mere at forholde sig til. Det fortæller Jan Larsen præcis en uge efter nyheden, der overraskede de fleste.

- Det er ingen hemmelighed, at det har givet en kæmpe opmærksomhed. Både hvad angår sæsonkort, sponsorer og medier. Der har været en enorm interesse, og det er selvfølgelig dejligt, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT.

Derudover kommer interessen fra agenter, der ser en mulighed for at få en spiller med i Aalborgs fremtidsplaner. Den slags er helt normalt, og de har selvfølgelig også fundet sted inden præsentationen af Mikkel Hansen, men den seneste uge har Jan Larsen fået lidt mere at tænke på.

- Der har været større interesse i den her uge. Selvfølgelig har der det, og det har jeg det fint med, siger Jan Larsen.

Flere spillere rygtes til Aalborg

Senest har kroatiske Index sat Aalborg i forbindelse med Jacob Holm, Aron Palmarsson, Jesper Nielsen og Sigvaldi Gudjonsson allerede denne sommer, hvor den norske landsholdsspiller Kristian Bjørnsen skifter til klubben.

Derudover nævner Index også Niklas Landin, Mads Mensah, Andreas Nilsson og Max Darj som mulige Aalborg-spillere fra 2022, hvor Mikkel Hansen skifter til klubben.

Flere af navnene har også været nævnt andre steder, og selvom Jan Larsen ikke ønsker at kommentere på den omfattende liste, siger den alligevel noget om klubbens position i europæisk håndbold.

- Vi er da stolte af og glade for, at Aalborg er en klub, et kroatisk medie gerne vil beskæftige sig med.

Foruden den seneste uges spillernyheder har Aalborg også spillet tre håndboldkampe. Torsdag aften spilles kamp nummer fire mod Motor i Champions League, og i weekenden venter BSH i en topkamp i den danske liga.