Håndbold

Positiv test i Aalborg - hele truppen isoleres

Simon Gade har afleveret en positiv coronaprøve og udviser symptomer. Hele holdet er isoleret bare to dage inden afgørende Champions League-kamp.

Aalborg Håndbolds målvogter Simon Gade er testet positiv for corona.

Det oplyser den nordjyske klub på sin hjemmeside. Derfor er hele holdet nu isoleret og venter på at blive testet yderligere.

- Vi er naturligvis rigtig kede af det på Simons vegne, og spillernes samt stabens ve og vel har højeste prioritet. Han udviser symptomer, men har det efter omstændighederne godt, siger direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi har taget alle forholdsregler undervejs, og vi håber, det har været med til at begrænse det til dette ene smittetilfælde.

Vigtig CL-kamp måske i fare

Aalborg var senest i spil lørdag, hvor nordjyderne tabte 31-34 til BSH. Spillerne har ikke været samlet siden da, men de er sammen med trænere og personer omkring truppen alle gået i isolation.

- Der vil blive foretaget yderligere tests de kommende dage, og disse vil afgøre, hvorvidt torsdagens kamp mod Celje vil blive afviklet, siger Jan Larsen.

Kampen, som direktøren henviser til, er en vigtig Champions League-kamp imod Celje.

Inden sidste spillerunde er Aalborg stadig i spil til tredjepladsen, men de kan også ende som nummer fem i gruppen. Derfor er det en meget afgørende kamp, der venter torsdag aften.