Landin skriver lang kontrakt med Kiel

Niklas Landin har forlænget sin kontrakt med Kiel, så den nu løber indtil 2025.

Olympisk mester, dobbelt verdensmester, europamester, Champions League-vinder, tysk mester og verdens bedste hĂĄndboldspiller i 2019.

Og nu ogsĂĄ THW Kiel-spiller indtil sommeren 2025.

Han er den bedste, hĂĄndboldverdenen har at tilbyde

Filip Jicha, Kiel-træner

Disse meritter står der på Niklas Landins CV, og det har blandt andet ført til, at han har forlænget sin kontrakt med storklubben Kiel, der ellers løb ud efter denne sæson.

Den danske landsholdsmĂĄlmand har dermed skrevet fire ekstra ĂĄr pĂĄ kontrakten. Det skriver Kiel pĂĄ sin hjemmeside.

Niklas Landin er jublende glad for aftalen og fortæller, at han aldrig var i tvivl.

- For mig var der ikke noget alternativ til at forny med Kiel. Jeg har det godt i Kiel, og min familie har det godt her. For mig er Kiel den bedste klub i verden, siger Landin.

Lyn-analyse

Det er det, alle har ventet pĂĄ. Det overrasker mig egentlig bare, at det tog sĂĄ lang tid. Men det giver rigtig god mening, og det er en fantasisk klub. De har et supergodt hold, og som han ogsĂĄ selv siger, sĂĄ trives han der, og det er ikke langt fra Danmark.

Alle ved jo, at han er verdens bedste, men det er ogsĂĄ en stor kadeau, nĂĄr en klub, der er forsvarende Champions League-vindere, spørger, om han ikke vil blive.

Har defineret mĂĄlmandsspillet

Den tyske storklub jubler også over aftalen, da der ikke er nogen, der kan hamle op med den danske landsholdsanfører.

- I de seneste to år har Niklas Landin taget et stort skridt imod at blive endnu mere dominerende. Med sin aura og tilstedeværelse er han den bedste, håndboldverdenen har at tilbyde.

- Han har defineret nutidens målmandsspil, og samtidig er han helt nede på jorden. Og så vil han altid have mere, siger THW Kiel-træner Filip Jicha.

Ifølge Kiels hjemmeside er Niklas Landin en af kun fem spillere i hele verden, som har vundet alle de vigtige nationale og internationale mesterskaber.

Han skiftede til Kiel i 2015, hvor han skiftede fra Rhein-Neckar Löwen.

Det var anfører Niklas Landin, der løftede trofæet som den første. Video: TV 2 Sport