Håndbold

Tilbage med nyt navn og ny titel

Med et nyt efternavn fik den tidligere landsholdsspiller Line Jørgensen comeback for Team Esbjerg onsdag aften.

Der er sket meget, siden Line Jørgensen forlod håndboldsporten for et år siden.

Onsdag var hun tilbage under navnet Myers – kun tre måneder efter hun fik titlen mor. Derfor har den skudstærke højreback haft rigeligt at se til, mens hun har holdt pause.

- Det har været et lidt vildt år. Der er sket mange ting, men det har været et fantastisk år. Et af de bedste år for mig. Jeg er blevet gift og har fået en dejlig datter. Det har været et meget godt år, siger Line Myers til TV 2 SPORT.

Hvordan er det at være mor?

- Det er skønt. Det er hårdt. Selv når hun ikke sover så godt om natten, får man et smil om morgenen, og så gør det ikke så meget. Hun er helt fantastisk, men det er hårdt. Og det kræver planlægning at få det til at hænge sammen, men jeg har heldigvis en fantastisk mand, der kan hjælpe rigtig meget og være hjemme med hende, så det kan fungere med, at jeg kan komme tilbage.

Havde planlagt hurtigt comeback

Som nævnt er det kun tre måneder siden, Line Myers blev mor. Dermed kom hun lige så hurtigt tilbage på håndboldbanen, som hun havde håbet.

- Det er jo aldrig til at vide, hvordan en fødsel går, men jeg har haft det fint i hele graviditeten og har kunnet træne. Jeg kunne så småt begynde igen hjemme på stuegulvet en uge efter, jeg havde født, så det har været stille og roligt, og jeg har endda holdt mig lidt tilbage, fordi nogle ”fysser” har sagt, jeg ikke måtte lave for meget.

- Der har hele tiden været god kontrol over det, jeg har lavet, og så føltes det bare naturligt at komme tilbage på banen. Derfor turde vi godt sætte mig i kamp nu.

Og du nåede lige tilbage og blive grundspilsvinder?

- Ja, det er jo det. Man skal først være med, når det gælder, griner Line Myers, inden hun iler hjem til sin familie.

Esbjerg slog Randers 34-16 i Line Myers' comebackkamp. Samtidig tabte Odense til Viborg, og dermed vinder Esbjerg grundspillet. Nu venter slutspillet, hvor Esbjerg har to point med videre.