Håndbold

Uheldig landsholdsspiller rejst hjem

Lasse Møller kommer ikke i spil til de to EM-kvalifikationskampe mod Nordmakedonien.

Han har længe været regnet som en fremtidens storspiller for det danske landshold, men skader bliver ved med at sætte en stopper for Lasse Møller.

Og det bliver heller ikke i denne omgang, han bliver spillet sammen med landsholdskammeraterne. Mens de er rejst til Nordmakedonien for at spille EM-kvalifikation, er Lasse Møller rejst hjem til Flensburg, hvor han til daglig spiller,

- Der er opstået problemer med mit knæ, som pludselig begyndte at hæve vildt op. Jeg er taget hjem til klubben for at se, hvad fa’en der sker. Det er jeg ked af, siger Lasse Møller til Ekstra Bladet.

Flensburg-Handewitt skriver på sin hjemmeside, at der venter Møller en række undersøgelser med holdets lægestab.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at hævelsen opstod pludseligt og ikke i forbindelse med hverken vrid eller slag.

Selvom Danmark uden Lasse Møller stadig er storfavorit mod Nordmakedonien, og EM-billetten næppe kommer i fare, er dette scenarie alt andet end det, landstræner Nikolaj Jacobsen havde håbet på.

Lasse Møller skulle nemlig én gang for alle være en del af landsholdet.

- Hvis han skal spilles ind på holdet, er det ekstremt vigtigt at have Lasse med. Vi kommer til at bruge en stor del af ugen på at få kørt Lasse ind i tingene, har landstræneren udtalt.

Det bliver altså heller ikke i denne omgang. Næste chance bliver EM-kvalifikationskampene i slutningen af april og starten af maj.

EM-kvalifikationskampen mod Nordmakedonien kan ses lige nu på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.