Evigt uheldig landsholdsspiller skal opereres

Lasse Møller skal opereres i knæet og kan igen se frem til en periode uden for håndboldbanen.

Han kender efterhĂĄnden turen til operationsbordet, og nu skal han samme vej igen.

Evigt uheldige Lasse Møller skal opereres for en bruskskade i knæet. Det skriver hans Flensburg-Handewitt-hold på sin hjemmeside.

Møller mødte op i landsholdslejren med skaden i sidste uge, og den udviklede sig i løbet af træningen. Derfor var han heller ikke at finde på det fly, der fløj mod Nordmakedoniens hovedstad, Skopje. I stedet for at trække i landsholdstrøjen tog han tilbage til Flensborg for at blive undersøgt.

Lige kommet sig efter hĂĄndledsskade

Lasse Møller er ellers udråbt som en af fremtidens stjerner på det danske landshold, og han var også tiltænkt en plads til VM i Egypten. Men landstræner Nikolaj Jacobsen måtte se bort for den stærke bagspiller, da det oktober sidste år stod klart, at Møller skulle opereres i håndledet.

Nu skal han opereres igen. Denne gang i knæet.

- Jeg er utrolig ked af det på Lasses vegne, siger Flensburg-Handewitts cheftræner, Maik Machulla, og tilføjer:

- Efter den første skade i hånden kæmpede han sig tilbage i topform. Det er så bittert, at vi nu skal regne med en længere skadespause igen.

Hvor længe Flensburg-Handewitt - og potentielt også det danske landshold – skal undvære Lasse Møller, vides endnu ikke.

Den tyske storklubs sundhedspersonale er sammen med specialister ved at undersøge skadens omfang.

Tre missede slutrunder i træk

Det er ikke første gang, Møller har haft problemer med knæet. Tilbage i 2018 beskadigede han det midterste ledbånd under en ligakamp i Danmark.

OgsĂĄ dengang mĂĄtte han vinke farvel til VM.

24-årige Lasse Møller skiftede inden sæsonen fra GOG til Flensburg-Handewitt. Han har misset tre slutrunder i træk på grund af skader, hvor han reelt var i spil til at blive udtaget.