Håndbold

Leslie-fyring kommer bag på Heindahl

Den danske stregspiller Kathrine Heindahl spiller til dagligt i CSKA, hvor hun indtil nu har haft Jan Leslie som træner.

Den danske håndboldtræner Jan Leslie er fortid i CSKA Moskva. Det kom frem torsdag, efter den russiske klub offentliggjorde nyheden på sin hjemmeside.

Inden nyheden kom frem i medierne, havde en anden dansker allerede fået besked. Landsholdsstregspilleren Kathrine Heindahl spiller til dagligt i CSKA, og hun fik sammen med sine holdkammerater besked om fyringen på et Teams-møde torsdag morgen.

Kommer fyringen af Jan Leslie bag på dig?

- Ja, det synes jeg, den gør. Især fordi vi forlader Rusland inden den her landsholdssamling med at gå videre til kvartfinalen i Champions League. Så den havde jeg ikke set komme, siger Kathrine Heindahl til TV 2 SPORT.

Dårlig fysisk form

CSKA kunne torsdag fortælle til TV 2 SPORT, at der var fire overordnede grunde til, at de valgte at stoppe samarbejdet med Jan Leslie.

Et af kritikpunkterne gik blandt andet på, at spillerne var i "den værste fysiske form i forhold til at kunne konkurrere med andre spillere." Det er noget, Heindahl ikke kan genkende fra sig selv.

- Jeg kan kun tale for mig selv, og selvfølgelig har der været en tilvænningsfase i forhold til, at jeg er skiftet til udlandet. Men jeg føler, jeg er i fin fysisk form, og at jeg står fint, i forhold til hvor vi er henne i sæsonen, siger Heindahl.

- Det ændrer ikke min motivation

Heindahl og Leslie har - udover tiden i CSKA - også en fælles fortid i Randers HK.

Og selvom den danske stregspiller har været glad for samarbejdet med Leslie, vil hun ikke lade afskeden gå ud over sin egen motivation.

- Det er klart, at jeg har været glad for at være genforenet med Jan. Men man ved også, at det kan være en præmis, at der skiftes træner under sæsonen. Så jeg synes ikke, at det ændrer min motivation. CSKA er min arbejdsgiver, og jeg vil kæmpe alt, hvad jeg kan for, at vi når nogle resultater, og at jeg prøver ting, som jeg endnu ikke har prøvet i min karriere - blandt andet at spille Final 4 i Champions League.

- Så jeg vil ikke sige, at det skal ændre min motivation for resten af sæsonen, siger Heindahl.

Efter 19 kampe i sæsonen ligger CSKA nummer tre i den russiske liga. Holdet er slået ud af pokalturneringen. Til gengæld er de stadig med i Champions League.