Håndbold

- Det er os i en nøddeskal, siger Burgaard

Den danske landsholdsspiller Louise Burgaard ærgrer sig over, at Danmark ikke fik lukket kampen mod Frankrig, mens de havde chancen.

Først var de bagud, så var de foran, og da kampen sluttede, var de så bagud igen.

Danmark tabte lørdagens testkamp mod Frankrig med 24-23, selvom de undervejs leverede et stort comeback.

Hen mod afslutningen førte Danmark med fire mål, og derfor ærgrer det Louise Burgaard, at de ikke formåede at holde fast.

- Jeg føler, det er os i en nøddeskal. Det er pissehamrende irriterende, undskyld mit sprog. Vi får ikke slået sømmene i kisten. Vi er oppe med tre eller fire mål med ti minutter igen, og det går sgu meget godt.

- Så ryger Haugsted ud med rødt kort, og jeg laver også nogle dumme fejl. Det er ikke godt nok, og det er nogle af os rutinerede kræfter, der gør det, siger Louise Burgaard til TV 2 SPORT efter kampen.

Danmark scorede ikke i de sidste ti minutter af kampen, hvilket i sidste ende kostede dem sejren.

Selvom kampen endte i en skuffelse, kunne landsholdsbacken alligevel godt finde lyspunkter i danskerne spil i de to kampe mod Frankrig.

- Jeg synes igen, vi har fået cementeret, at vores forsvar er rigtig dygtigt. Og så har vi fået lagt noget 5-1-forsvar på, som jeg tror kan blive rigtig, rigtig spændende frem mod VM.

- Og så igen det her med, at når vi får gået mod mål og holder gang i bolden og ikke laver 25 tekniske fejl i torsdags, så spiller vi faktisk rigtig god håndbold, siger Burgaard.

Danmark tabte den første testkamp mod Frankrig i torsdags med 26-22.