Håndbold

Aalborgs oprustning fortsætter: Henter svensk stregprofil

Aalborg Håndbold henter stregspilleren Jesper Nielsen i Rhein-Neckar Löwen fra sommeren 2021.

Mandag har Aalborg Håndbold præsenteret nyt blod til truppen.

For her er det nemlig blevet offentliggjort, at den danske mesterklub fra sommeren 2021 tilknytter den svenske stregspiller Jesper Nielsen, der kommer til fra Bundesligaklubben Rhein-Neckar Löwen.

31-årige Jesper Nielsen har fået en kontrakt på tre år i Aalborg.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at tilknytte Jesper fra den kommende sæson. Det er en spiller, der besidder store kvaliteter både offensivt og defensivt, siger Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, og tilføjer:

- Han har et højt internationalt niveau, og det har han vist i en lang årrække hos flere storklubber i Europa og for det svenske landshold. Han passer derfor perfekt ind i vores projekt, og vi ser virkelig frem til, at han bliver en del af klubben.

Nielsen glæder sig til ambitiøse Aalborg

Nielsen har siden 2018 spillet for Rhein-Neckar Löwen, og tidligere har han også optrådt for klubber som Paris Saint-Germain og Füchse Berlin.

Men nu går turen altså til det nordjyske for den rutinerede svensker.

- Jeg glæder mig meget til at komme til Aalborg Håndbold. De har i mange år vist, at det er en virkelig spændende klub, der fortsætter med at udvikle sig i en positiv retning. Vi har haft nogle gode samtaler, og det er et virkelig interessant projekt, som jeg er spændt på at blive en del af. Jeg har også hørt meget godt om den store opbakning til Aalborg Håndbold, og jeg ser frem til at vise mig frem for klubbens mange fans, siger Jesper Nielsen.

Jesper Nielsen har spillet hele 110 A-landskampe for Sverige.