Aalborgs oprustning fortsætter: Henter svensk stregprofil

Aalborg Håndbold henter stregspilleren Jesper Nielsen i Rhein-Neckar Löwen fra sommeren 2021.

Mandag har Aalborg Håndbold præsenteret nyt blod til truppen.

For her er det nemlig blevet offentliggjort, at den danske mesterklub fra sommeren 2021 tilknytter den svenske stregspiller Jesper Nielsen, der kommer til fra Bundesligaklubben Rhein-Neckar Löwen.

31-årige Jesper Nielsen har fået en kontrakt på tre år i Aalborg.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at tilknytte Jesper fra den kommende s√¶son. Det er en spiller, der besidder store kvaliteter b√•de offensivt og defensivt, siger Aalborg H√•ndbolds direkt√łr, Jan Larsen, og tilf√łjer:

- Han har et h√łjt internationalt niveau, og det har han vist i en lang √•rr√¶kke hos flere storklubber i Europa og for det svenske landshold. Han passer derfor perfekt ind i vores projekt, og vi ser virkelig frem til, at han bliver en del af klubben.

Nielsen gl√¶der sig til ambiti√łse Aalborg

Nielsen har siden 2018 spillet for Rhein-Neckar L√∂wen, og tidligere har han ogs√• optr√•dt for klubber som Paris Saint-Germain og F√ľchse Berlin.

Men nu går turen altså til det nordjyske for den rutinerede svensker.

- Jeg gl√¶der mig meget til at komme til Aalborg H√•ndbold. De har i mange √•r vist, at det er en virkelig sp√¶ndende klub, der forts√¶tter med at udvikle sig i en positiv retning. Vi har haft nogle gode samtaler, og det er et virkelig interessant projekt, som jeg er sp√¶ndt p√• at blive en del af. Jeg har ogs√• h√łrt meget godt om den store opbakning til Aalborg H√•ndbold, og jeg ser frem til at vise mig frem for klubbens mange fans, siger Jesper Nielsen.

Jesper Nielsen har spillet hele 110 A-landskampe for Sverige.