Håndbold

"Forløsende og helt vildt" – Polman er lykkelig efter comeback

Selvom Estavana Polman endnu ikke er tilbage for fuld styrke, var hun storspillende i sit comeback for Team Esbjerg.

Estavana Polman var ét stort smil onsdag aften. Med rigtig god grund.

Over et halvt år er det gået uden meget at smile af. Men onsdag gjorde hollænderen comeback for Team Esbjerg efter otte måneder med genoptræning efter en korsbåndsskade.

- Jeg er bare så glad for at være her igen. Det er helt vildt. Det var forløsende, sagde Polman efter kampen, der endte med en storsejr på 37-22 til esbjergenserne over Silkeborg-Voel i den første slutspilskamp.

Netop den knusende føring i anden halvleg var grunden til, at cheftræner Jesper Jensen tillod sin stjernespiller at komme på banen i det sidste kvarter, hvor hun bidrog med fire mål og to oplæg.

- Jeg må takke mine holdkammerater for at være så meget foran, for ellers ville jeg ikke være skiftet ind.

Det er jo også lang tid siden, du sidst scorede?

- Fandme ja! Det er aaalt for længe siden sidst. Nu er jeg tilbage, lød det fra hollænderen.

Tænker på knæet

Det flotte comeback betyder dog ikke, at Estavana Polman er tilbage for fuld styrke allerede.

- Det var første skridt. Jeg er ikke på toppen endnu, og det kommer jeg kun, hvis jeg spiller. Så jeg tager det roligt, og så griber jeg chancerne, når de kommer.

- Jeg er ikke nervøs for knæet, men man tænker alligevel over det, selvom man ikke vil. For eksempel i en-mod-en-duellerne, sagde Polman.

Med storsejren cementerede Team Esbjerg førstepladsen i slutspillets gruppe 1, hvor de er et point foran Herning-Ikast, der slog København.