Håndbold

Vild halvleg skabte Viborgs storsejr

Viborg HK tog sin første sejr i dette års slutspil, da de slog Aarhus United med 15 mål.

Heine Eriksen var hovedrystende.

Aarhus United-træneren kunne nærmest ikke forstå den præstation, hans spillere leverede i første halvleg mod Viborg HK. Efter 30 minutter var de bagud 18-6. Under en uge efter Aarhus-spillerne sensationelt havde slået Odense i første slutspilskamp.

At score blot seks mål i en halvleg var nærmest også uforståeligt for Aarhus Uniteds Mathilde Neesgaard.

- Det burde ikke være muligt, og det er under al kritik. Det skal vi hjem og have kigget på, hvad der gik galt. Vi spiller en første halvleg fuldstændig på Viborgs præmisser. Det kan man ikke mod Viborg i et slutspil. Det er for dårligt, siger bagspilleren til TV 2 SPORT.

- Jeg synes egentlig, vi kæmpede, men Viborg var bare meget bedre og mere kyniske. Vi brændte alt for mange chancer og tog nogle dumme beslutninger. Men jeg synes, fighten var der.

Viborg kan omvendt glæde sig over den første sejr i slutspillet. Og med sejren på 30-15 bringer de sig op på førstepladsen i puljen med tre point for to kampe.

Nykøbing Falster Håndbold (NFH) på andenpladsen har dog spillet en kamp færre. De møder Odense på torsdag. Se stillingen i slutspilsgruppen her.

Næste kamp for Viborg er 8. april på hjemmebane mod Odense. Aarhus United møder NFH hjemme to dage forinden.