Håndbold

- En stor fed lussing lige i ansigtet, siger Højlund

Odense var komfortabelt i front mod NFH, men tabte sejren på gulvet kort før tid.

Da hun satte ord på slutningen af kampen, var Mie Højlund ikke tilbageholdende med bandeordene og de hårde gloser om præstationen.

Det her er forhåbentlig en stor fed lussing lige i ansigtet

Mie Højlund, Odense Håndbold-spiller

Torsdag aften hældte Odense Håndbold en klar føring i vasken mod Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH), der udlignede til 27-27, seks sekunder før hornet lød i den fynske håndboldhal.

- Jeg er fucking skuffet. Det er ikke godt nok, at vi ikke slår til i slutfasen. Jeg er selv alt for dyr til slut, vi brænder for meget og lader nogle alt for nemme mål gå ind. Vi gør det virkelig svært for os selv, lød det fra en frustreret Mie Højlund.

Er det mangel på koldblodighed, eller er det nerver?

- Jeg ved ikke, hvad det er. Det er svært at svare på. Jeg tror, jeg skal hjem og se kampen igen.

Hjemmeholdet var i front med både 25-20 og 26-21, men formåede kun at producere én scoring i kampens sidste ni minutter. Og i slutspilspremieren mod Aarhus United tidligere i marts løb fynboerne også ind i et overraskende nederlag.

Derfor har klubben nu bragt sig selv i en svær position, inden de sidste slutspilsopgør løber af stablen.

- Vi må bare tage os sammen, og så er der ikke andet for end at vinde resten af kampene. Det her er forhåbentlig en stor, fed lussing lige i ansigtet, sagde Mie Højlund.

Udeholdet havde tro på tingene

Gæsterne fra NFH kom med syv sejre på stribe, og den vindermentalitet tog de med sig ind til opgøret mod Odense.

Selvom de resultatmæssigt haltede efter i store dele af kampen, mistede de aldrig troen på at få noget med fra Danmarks tredjestørste by.

- Vi er stærke som hold i øjeblikket. Vi giver ikke op, selvom vi er bagud, og vi kigger hinanden i øjnene og tror på det til det allersidste, lød det fra NFH's Sofie Flader, som scorede det udlignende mål.

Efter to ud af seks spillerunder er det helt tæt i gruppen. Nykøbing Falster, Odense og Viborg har alle tre point, mens Aarhus United har to.