Håndbold

- Det er sindssygt hårdt, siger rørt nedrykker

Der var drama til de absolut sidste sekunder, da TMS Ringsted endte som sorteper i grundspillets sidste spillerunde.

TMS Ringsted-spillerne smed sig på halgulvet med trøjen over ansigtet søndag eftermiddag. Tilværelsen som ligaspillere var slut.

- Det er sindssygt hårdt. Det er svært at sætte ord på, siger Ringsted-profilen Mads Dudek til TV 2 SPORT.

Sjællænderne gjorde ellers, hvad de kunne med en sejr på 32-30 over Ribe-Esbjerg, men da Lemvig-Thyborøn i de sidste sekunder udlignede til 31-31 mod KIF Kolding, er det vestjyderne, der akkurat reddede sig fra den direkte nedrykningsplads.

- Det var ekstra bittert. Vi gjorde, hvad vi kunne, men det var ikke nok. Vi har tabt vores point mod Lemvig, og ros til dem, for de har spillet sindssygt godt i sidste del af grundspillet, siger Dudek.

Både TMS Ringsted og Lemvig-Thyborøn sluttede grundspillet med 11 point, efter førstnævnte fik to point foræret grundet en administrativ fejl af BSH tidligere i sæsonen.

Indbyrdes vandt vestjyderne begge kampe.

Dalmose: Vi har aldrig stået stærkere

TMS-træner Christian Dalmose var også en meget skuffet mand efter søndagens resultater.

Han mener dog, at klubbens fremtiden ser mere end lys ud.

- Projektet har aldrig stået stærkere. Setuppet, økonomien, spillerne og sådan nogle ting står rigtig stærkt. Fundamentet er virkelig bæredygtigt, og ét år går hurtigt. Vi skal lige ned, men så må vi jo bare op igen.

- Vi står stærkere end både Lemvig og nogle af de andre i ligaen, men det kan vi ikke bruge til noget. Vi kan bruge at komme tilbage, siger Dalmose til TV 2 SPORT.

Mens TMS Ringsted altså må en tur i førstedivision, bliver Lemvig-Thyborøn en del af nedrykningsspillet med Århus, Mors-Thy, Fredericia og Ribe-Esbjerg.