Håndbold

Aalborg-profil knæskadet - kan misse resten af sæsonen

Aalborgs Sebastian Henneberg er ude i op til ti uger med en ledbåndsskade i knæet.

For to uger siden gjorde han comeback syv måneder efter en alvorlig korsbåndsskade.

Søndag aften fyldtes Jutlander Bank Arena i Aalborg så med bange anelser, da Sebastian Henneberg måtte udgå fra kampen mod TTH Holstebro med en skade i det samme knæ.

Efterfølgende undersøgelser har vist, at korsbånden er sluppet for beskadigelser, men at det i stedet er en ledbåndsskade, skriver Aalborg Håndbold på sin hjemmeside.

Henneberg er ude i op til ti uger, og dermed misser han formentlig kampen om det danske mesterskab, pokaltitlen og de resterende kampe i Champions League.

- Jeg må indrømme, at jeg frygtede det allerværste, da jeg mærkede vriddet i søndags. Det var kun min tredje kamp efter korsbåndsskaden, og jeg kunne næsten ikke bære at skulle sidde ude op mod et år igen, siger Sebastian Henneberg.

- Når det er sagt, er jeg selvfølgelig stadig utrolig ærgerlig over, at jeg nu ikke kan hjælpe drengene i slutspillet og Champions League. Jeg håber dog på, at jeg kan nå at være med til de altafgørende kampe i sæsonen - og hvis det ikke er muligt, er jeg klar til at vende tilbage endnu stærkere fra starten af næste sæson.

Den 27-årige venstreback skal gå med en skinne i seks uger, før der venter et kortere genoptræningsforløb.

Derfor skal Henneberg have fart på, hvis han skal nå eventuelle DM-semifinaler og finale. Aalborg er også med i pokalturneringens Final 4, som spilles den 19. og 20. juni.

Onsdag spiller Aalborg Håndbold returopgør på hjemmebane i Champions Leagues ottendedelsfinaler mod FC Porto. Nordjyderne tabte den første kamp med 32-29.