Håndbold

Viborg forklarer profilens landsholdsafbud

Line Haugsted har meldt fra til den kommende landsholdssamling. Nu fortæller klubben, at hun døjer med tiltagende smerter.

Line Haugsteds kamp på håndboldbanen er blevet mere og mere ulige.

Gennem længere tid har hun ud over modstanderne også kæmpet for at overkomme smerter i sin højre hånd, i en tå og i den ene skulder.

Det fortæller Viborg HK, efter Haugsted har meldt afbud til den kommende landsholdssamling.

- Line Haugsted har igennem længere tid haft problemer med skudhånden og specielt pegefingeren, og i forbindelse med den seneste landsholdssamling bliver hun i landsholdets regi gjort opmærksom på, at en injektion i fingeren kan være en mulighed for at afhjælpe de tiltagende smerter, skriver Viborg i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Ud fra en helhedsvurdering og naturligvis i samråd med Line, der oplever tiltagende smerter, er et forsøg med injektion nu ikke blot en mulighed men en nødvendighed.

Line Haugsted er ikke vendt tilbage på TV 2 SPORTs henvendelser.

Tilbage før næste klubkamp

Torsdag aften scorede Line Haugsted syv mål, da Viborg besejrede Odense Håndbold i slutspillet. Siden har hun holdt sig i ro, og efter tirsdagens indsprøjtning venter yderligere fire til fem dages hvile, oplyser Viborg.

Derfor er det kommende indgreb uforeneligt med næste uges landsholdssamling, der ud over flere træningspas byder på to testkampe mod Spanien. De spilles torsdag og lørdag og kan ses på henholdsvis TV 2 SPORT og TV 2.

Viborg HK forventer, at Line Haugsted er tilbage på banen inden klubbens næste kamp mod Aarhus United den 24. april.