Håndbold

Aalborg henter endnu en verdensstjerne

Den 30-årige islænding Aron Palmarsson skifter til sommer til Aalborg Håndbold. Det erfarer TV 2 SPORT.

Aalborg Håndbold fortsætter med at opruste med stjernespillere.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger henter klubben den islandske stjerne Aron Palmarsson på en treårig aftale. Den nordjyske klub vil ikke kommentere på det.

Det vil TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard til gengæld rigtig gerne.

- Jeg er lettere chokeret, for nu går vi op på et et helt andet niveau. Og for dem, som måske ikke lige kan huske, hvor god han er, så lad mig minde om EM 2020 i Sverige, hvor han bombede Danmark til nederlag i første kamp.

- Det er en fuldstændig fantastisk spiller og dybt imponerende, at han skal til Aalborg, siger Nyegaard.

Palmarsson, som skifter til sommer, kommer til fra FC Barcelona. Tidligere i karrieren har han været i Veszprém og THW Kiel. I alt er det blevet til to Champions League-titler, fem Bundesliga-titler, tre spanske mesterskaber og EM-bronze i 2010.

Af personlig hæder kom han på All Star-holdet ved OL i 2012, og han blev kåret til den mest værdifulde spiller i Champions Leagues Final4 i 2014.

I løbet af foråret har Aalborg præsenteret den ene stjerne efter den anden. Først med Mikkel Hansen, som kommer til klubben i 2022.

Derudover er den svenske stregspiller Jesper Nielsen, norske Kristian Bjørnsen og danske Martin Larsen også hentet. De tre spillere tiltræder ligesom Palmarsson allerede til sommer.