Håndbold

Randers præsenterer Agesens afløser

Ole Bitsch vil efter denne sæson overtage ansvaret for den danske ligaklub Randers HK.

I tre uger har Randers HK vidst, at de fra den kommende sæson skulle have en ny cheftræner.

Niels Agesen sagde op fire år før tid, og dermed gik jagten på hans afløser i gang. Han er nu fundet. Det bliver klubbens tidligere assistenttræner Ole Bitsch, der fra 1. juli overtager tøjlerne. Det skriver kronjyderne i en pressemeddelelse.

- Da Randers HK rettede henvendelse, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det rigtige match for mig. De idéer og tanker, som klubben præsenterede for mig om fremtidens opbygning af håndbolden i byen, passer perfekt på min trænerprofil, hvor udvikling og resultater går hånd i hånd.

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til Randers. Her har jeg et helt særligt kærlighedsforhold til håndbolden, som har været nogle af de allerbedste og mest spændende i min trænerkarriere, siger Ole Bitsch.

Træneren har skrevet under på en aftale, der løber til sommeren 2023.

Har alle kompetencer

Ole Bitsch har selv spillet håndbold på professionelt niveau, hvor han blandt andet har været på kontrakt i Skive og Viborg. På trænersiden har han - udover assistentrollen i Randers HK - været cheftræner for herreholdene Skive og Randers HH.

Nu gælder det så jobbet som cheftræner på kvindesiden, og i Randers HK er man ikke i tvivl om, at de har truffet det rigtige valg.

- Ole har den helt rette blanding af håndboldfaglighed, ledermæssige og menneskelige kompetencer, der skal til i en klub som Randers HK, siger klubbens direktør, Peter Skrubbeltrang.

Randers HK spiller i øjeblikket kvalifikationsspil om at undgå nedrykning til 1. division. De har to point ned til Horsens på sidstepladsen og må derfor fortsat betragtes som et hold i nedrykningsfare.