Håndbold

Skifte chokerede Nyegaard - nu er det officielt

Aalborg Håndbold får glæde af den 30-årige verdensstjerne Aron Palmarsson til sommer.

Et opsigtsvækkende spillerskifte blev tirsdag formiddag en realitet.

Den islandske verdensstjerne Aron Palmarsson skifter Barcelona ud med Aalborg Håndbold. Det har klubben bekræftet i en pressemeddelelse.

- Det er kæmpestort for os, at vi nu kan præsentere en spiller af Arons kaliber. Han er en af verdens absolut bedste spillere, og det er med stolthed, at det er lykkedes os at få Aron til Aalborg Håndbold. Jeg har naturligvis store forventninger til, at han kan være med til at sætte yderligere skub i vores udvikling og hjælpe os med at indfri vores store ambitioner, siger Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen.

Chokerer ekspert

Da TV 2 SPORT kunne erfare nyheden lørdag, chokerede det TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

- Jeg er lettere chokeret, for nu går vi op på et et helt andet niveau. Og for dem, som måske ikke lige kan huske, hvor god han er, så lad mig minde om EM 2020 i Sverige, hvor han bombede Danmark til nederlag i første kamp.

- Det er en fuldstændig fantastisk spiller og dybt imponerende, at han skal til Aalborg, sagde Nyegaard.

Vil vinde titler

30-årige Palmarsson har skrevet under på en treårig kontrakt og skifter til den nordjyske klub til sommer, og han glæder sig.

- Jeg ser det som en virkelig spændende udfordring, og jeg glæder mig utroligt meget til at tørne ud for Aalborg Håndbold. Klubben har gjort det virkelig godt i mange år, og jeg har hørt meget positivt om miljøet og omgivelserne - det ser jeg frem til at blive en del af. Jeg er stadig topmotiveret og meget sulten efter at vinde flere titler, siger Aron Palmarsson.

Islændingen har vundet Champions League to gange med Kiel.

løbet af foråret har Aalborg præsenteret den ene stjerne efter den anden. Først med Mikkel Hansen, som kommer til klubben i 2022.

Derudover er den svenske stregspiller Jesper Nielsen, norske Kristian Bjørnsen og danske Martin Larsen også hentet. De tre spillere tiltræder ligesom Palmarsson allerede til sommer.