Håndbold

- Jeg håber, det er sidste gang, det kommer til at ske, siger Jacobsen

Den danske landstræner Nikolaj Jacobsen rejste ikke med til landskampen i Schweiz på grund af en knæoperation, han gennemgik tidligere på måneden.

Han plejer at dirigere de danske håndboldtropper fra sin position på sidelinjen. Men i onsdagens EM-kvalifikationskamp mod Schweiz var virkeligheden en anden.

Landstræner Nikolaj Jacobsen var for lidt under tre uger siden igennem en knæoperation, som han fortsat ikke er kommet sig over.

Derfor var han ikke klar til at rejse med flyet til Schweiz, og Jacobsen måtte i stedet se onsdagens kamp på et hotelværelse i Danmark. En løsning, der aldrig blev nogen stor succes.

- Det var ikke særlig sjovt at sidde alene på mit hotelværelse med en ispose på knæet og følge kampen. Jeg håber, det er første og sidste gang, at det kommer til at ske.

- Og jeg kan sige det sådan, at det er meget sjovere at stå på bænken og styre slagets gang end at sidde her med en computer og en mobiltelefon i hånden, sagde Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT efter sejren over Schweiz.

Fik sendt et par beskeder afsted

Selvom oplevelsen overordnet ikke var en gentagelse værdig, havde den danske landstræner dog mulighed for at præge opgøret fra hotelværelset i Aarhus.

Under kampen var han således i kontakt med holdets målmandstræner, Michael Bruun, gennem en telefonforbindelse.

- I anden halvleg kom der et par beskeder afsted, men det var ikke, fordi jeg havde så meget at komme med. Jeg synes, Henrik (Kronborg, red.) fik truffet nogle rigtig fine valg i løbet af kampen.

Danmark vandt opgøret over Schweiz med 30-29. Det på trods af, at danskerne var bagud i store dele af opgøret.

De danske håndboldherrer spiller den sjette og sidste EM-kvalifikationskamp på søndag mod Finland.

Opgøret kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY med optakt fra klokken 17.25 og kampstart klokken 18.00.