Håndbold

To spilledages karantæne for blåt kort

Chris Jørgensen må sidde over i KIF Koldings kampe mod Bjerringbro-Silkeborg og GOG.

KIF Kolding må undvære en af holdets største profiler i de næste to kampe.

Disciplinærinstansen har givet Chris Jørgensen en karantæne for det blå kort, han modtog mod SønderjyskE. Det oplyser KIF Kolding på sin Facebook-side.

Der var blot spillet to minutter af ligakampen i sidste uge, da Chris Jørgensen var involveret i en episode med Morten Bjørnshauge.

Efter et KIF-angreb væltede Jørgensen efter et sammenstød med Bjørnshauge og gled ud mod SønderjyskEs bænk, hvor Bjørnshauge også var på vej. Nederst på tv-billederne kan det anes, at Jørgensen rammer sin modstander, som ryger ned i en stol.

Misser opgør mod BSH og GOG

Chris Jørgensen var efter kampen til møde hos dommerne, hvor han ikke mente, han havde gjort noget bevidst.

Morten Bjørnshauge bliver nedlagt nær SønderjyskEs bænk af Chris Jørgensen.

- Vi ramler sammen af to omgange. Hvad der sker helt præcist, er godt nok svært at definere fra min synsvinkel. Det gjorde det ikke nemmere at se på video, siger Chris Jørgensen og understreger, han ikke er enig med dommerne i, at der var tale om et spark.

- Jeg er hundrede på, jeg rammer ham, for det kunne jeg mærke. Det foregår nærmest ude blandt stolene. Jeg aner ikke, hvor og hvordan jeg rammer ham, men min eneste tanke er, at jeg skal over og skifte ud, fordi vi skal have en målmand ind, siger KIF-spilleren til TV 2 SPORT.

De to spilledages karantæne betyder, at Jørgensen ikke er med, når KIF Kolding møder Bjerringbro-Silkeborg Håndbold (BSH) 6. maj og GOG 9. maj.

KIF Kolding ligger på sidstepladsen i den ene slutspilsgruppe med to point. SønderjyskE har samme pointantal, mens BSH har fire point og GOG syv point.