Håndbold

Hansen frustreret over ydmygende nederlag

Anne Mette Hansen fik igen lov til at spille foran tilskuere, da der var topkamp i den ungarske liga.

Györ er i en uvant situation i denne sæson.

Det stjernespækkede hold kan ikke længere selv afgøre, om de bliver ungarske mestre. Det står klart, efter holdet med Anne Mette Hansen tabte med ni mål til Ferencvaros.

- Jeg er frustreret og skuffet. Vi er ikke et hold, der taber på den måde. En ting er at tabe, men at tabe med ni mål er lige i overkanten, siger danskeren til TV 2 SPORT.

- Vi havde svært ved at score, og så spillede vi på en udebane, hvor vi ikke får givet mere. Og så rammer de en god kamp.

Vundet CL tre år i træk

Nederlaget var det første i ligaen i denne sæson for Györ. De har nu lige så mange point som Ferencvaros, men konkurrenten er bedre i det indbyrdes regnskab.

- Det er ikke super smart. Vi er her for at spille om titler. Nu er der formentlig en titel mindre at spille om, konstaterer Anne Mette Hansen.

Györ er dog stadig med i pokalturneringen samt Champions League. De har vundet de seneste tre udgaver af sidstnævnte. Desuden har de vundet mesterskabet siden 2015.

Anne Mette Hansen ses her fejre den seneste Champions League-titel i 2019. I sidste sæson blev turneringen aflyst på grund af coronavirus.

Fansene er tilbage

Udover pointtabet var onsdagens topkamp også speciel af en anden årsag.

Der var atter tilskuere på plads i hallen.

- Det var helt vildt fedt. Bare det at gå ind til opvarmningen, hvor der sidder nogen og hepper. Det er helt fantastisk at have fans i hallen igen, siger den danske landsholdsspiller, som også glæder sig over, at blandt andet caféer og restauranter er åbnet igen efter coronalukning.

- Det er lidt sjovere nu, hvor man kan gå ud og få en kop kaffe. Ellers har vi jo bare siddet rigtig meget i en lejlighed.

Der resterer fem kampe i den ungarske liga.