Håndbold

GOG er klar til semifinalerne

Som det tredje hold er GOG klar til semifinalerne i herrernes håndboldliga efter en sejr over Sønderjyske.

GOG er endnu en gang klar til at spille om metal i herrernes håndboldliga.

Det står klart, efter at fynboerne torsdag slog SønderjyskE med otte mål på udebane i slutspillets gruppe 1, hvormed de er sikre på minimum en andenplads i gruppen, som giver en plads i semifinalerne.

- Det er rimelig koncentreret, at vinde med otte mål her, sagde en tilfreds Morten Olsen, da semifinale-pladsen var sikret.

Det var da også fynboerne fra GOG, der fik den bedste start på kampen i Sønderborg, hvor de efter 20 minutter bragte sig foran med 11-6, inden Sønderjyske fik bedre styr på tingene og dermed fik reduceret GOG’s føring til et enkelt mål (13-14) efter 30 minutter.

I løbet af anden halvleg fik GOG opbygget en ny føring – dog uden helt at trække fra før sidst i halvlegen, hvor de var skarpe til at udnytte modstanderens fejl.

Men selvom SønderjyskE-keeper Kristian Pedersen leverede en god præstation, var det ikke nok til at holde gæsterne fra sejren, der endte på 28-36.

Tre semifinalister er fundet

Som vinder af grundspillet gik GOG ind til slutspillet med to point på kontoen. En uafgjort og tre sejre senere er de nu oppe på ni point, og er altså sikker på en af de to øverste pladser i slutspillets gruppe 1, hvor BSH tidligere på aftenen slog KIF Kolding.

Fynboerne gør dermed Aalborg Håndbold og TTH Holstebro selskab i semfinalerne, efter de to hold sikrede deres videre avancement fra den modsatte slutspilsgruppe onsdag.

Det ligger endnu ikke fast, hvem de forskellige hold skal møde i semifinalerne, da førstepladserne i de to grupper fortsat ikke er afgjort, nu hvor der resterer to spillerunder i denne del af slutspillet. GOG-playmaker Morten Olsen har dog et lille ønske i forhold til den kommende modstander.

- Begge hold spiller rigtig godt lige nu, så det er svært at sige, hvem vi gerne vil møde. Vi har stadig ikke slået Aalborg, så måske TTH er favoritten, selvom begge de to hold kan slappe lidt af i de sidste kampe.

- Vi kommer nok også til at spare lidt kræfter og gøre os klar til den semifinale, så nu må vi se, lød vurderingen fra Morten Olsen efter torsdagens kamp.

Resultatet betyder samtidig, at Sønderjyske ikke længere kan gå videre fra gruppen.