Håndbold

Damgaard går målamok og sætter personlig rekord

Michael Damgaard nyder hvert øjeblik, efter han scorede 14 mål i Magdeburgs sejr over Bergischer i Bundesligaen.

- De fik aldrig Michael Damgaard under kontrol.

Sådan skriver det tyske håndboldmedie Handball-World efter Magdeburgs kamp mod Bergischer lørdag aften.

Magdeburg vandt med 25-21, men det er ikke resultatet, der får mest omtale efter kampen. Det er derudover danske Michael Damgaard, der scorede 14 af de 25 mål.

Ifølge det tyske medie MDR slår Damgaard sin egen målrekord i ligaen, da han tidligere har scoret 13 mål i en kamp.

Mediet bemærker derudover, at ikke ét af de 14 mål blev scoret på straffekast, hvilket er imponerende, skriver de. De kom alle sammen i åbent spil. Det er dog ikke det eneste medie, der har lagt mærke til præstationen.

Kicker: - Michael Damgaard skilte sig ud med sine mål. Han var uforlignelig.

WDR: - Han var enestående og satte 14 mål ind på sin konto.

Jeg nyder hvert minut i øjeblikket, og det vil jeg fortsætte med

Michael Damgaard

Vil fortsat forbedre sig

Danskeren er selv ydmyg efter præstationen, og han er bare glad for, at holdet sejrede igen efter nederlag i de to seneste kampe.

- Vi startede dårligt og havde de seneste to kampe i tankerne. Men efter pausen gik alt meget bedre. Jeg havde en god fornemmelse i anden halvleg, og du kunne se, at vi alle sammen var på 100 procent ikke bare 99. Det var en god følelse.

- Jeg vil altid forbedre mig – selv de små ting. Jeg nyder hvert minut i øjeblikket, og det vil jeg fortsætte med, siger Michael Damgaard til tyske Sky Sports.

Magdeburg er nu nummer fire i Bundesligaen, hvor de har 40 point. Det er to færre end Rhein-Neckar Löwen på tredjepladsen. Flensburg-Handewitt topper ligaen med 49 point, hvilket er to mere end Kiel.