Højlund åbner op om alvorssnak på holdet

Ifølge Odense-profilen Mie Højlund var en samtale mellem spillerne for en måned siden begyndelsen på den nuværende succes på banen.

Odense Håndbold fik vendt en mareridtsstart på slutspillet til en stærk slutspurt, der endte med at sikre en plads i semifinalen.

Vendepunktet kom efter et nederlag til Viborg for en måned siden - halvvejs igennem slutspillet - hvor Odense-spillerne blev hængende efter kampen for at tale ud. Det fortæller Mie Højlund til TV 2 SPORT.

- Vi havde en lille alvorssnak i omklædningsrummet. Vi havde haft en lang periode, hvor tingene måske ikke fungerede helt, som vi ønskede. Det fik vi talt ud om. Vi fik sat ord på de frustrationer, vi alle gik med.

Så samtalen har flyttet noget?

- Den var virkelig vigtig, og jeg tror, at hvis du spurgte alle på holdet, ville de sige, at den flyttede rigtig meget. Især da det var en samtale mellem kun os piger, hvor tingene blev lagt på bordet, og det er som regel det, der skal til for at rykke noget.

- Mentalt og spillemæssigt er vi et helt andet sted end for en måned siden, fortæller Mie Højlund.

Ekspert ser tydelig forbedring

Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Klavs Bruun Jørgensen er det tydeligt, hvor at fynboerne har rykket sig i forhold til for en måned siden.

- Med de tre sidste kampe ser det ud til, der er en klarere linje i det, siger håndboldeksperten.

Ifølge Klavs Bruun Jørgensen har Odense dog generelt haft svært ved at få det til at spille over en hel sæson.

- Der er ingen tvivl om, at Odense har haft svært ved det her stort opslåede projekt, selvom de langt hen ad vejen har spillere med samme kvalitet som Esbjerg. De har haft svært ved at få det til at køre.

Netop Odense og Esbjerg mødtes i den første DM-semifinale onsdag aften, og her var der endnu engang triumf for odenseanerne, der vandt med 27-26.