Håndbold

Polman båret fra banen halvanden måned efter comeback

Team Esbjergs Estavana Polman slog det knæ, der netop har holdt hende ude i lang tid med en korsbåndsskade.

Det er stadig for tidligt at sige noget fornuftigt om omfanget, men forskrækkelsen og vreden er ikke til at tage fejl af.

Hollandske Estavana Polman røg pludselig i halgulvet i den første DM-semifinale mod Odense, og mens hun råbte vreden og/eller smerten ud, hamrede hun hånden i gulvet.

Stjernespilleren gjorde for halvanden måned siden comeback til håndboldbanen efter en korsbåndsskade, hun pådrog sig sidste sommer. Tirsdag aften var selv samme knæ - det højre - problemet.

Polman blev båret fra banen, hvor hun på vej ud i spillertunnellen nåede at råbe højt og hamre til porten.

- Vores fysioterapeut tjekker selvfølgelig lige først, men uanset om de var helt sikre eller ikke sikre, ville man aldrig sige noget nu her, siger cheftræner Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

- Vi bliver nødt til at afvente og se, hvad der sker. Uden at vide det kan jeg næsten garantere, at der skal en scanning til, før vi siger noget som helst. Der kommer til at gå tre, fire dage, før vi har nogen idé om, hvad der er sket.

Slutspil og OL

Efter den dramatiske kamp, som Esbjerg endte med at tabe med 27-26, hjalp holdkammeraten Mette Tranborg med at bære Polman rundt ude i kulissen.

- Det er svært at sige noget lige nu. Hun prøver bare at holde humøret højt, indtil vi ved, hvad der er sket, siger Tranborg.

Polman frygter formentlig på den korte bane at misse resten af DM-slutspillet, men selvfølgelig er de fleste tanker rettet mod de olympiske lege.

Hun var med, da Holland i 2016 for første gang var med ved OL i håndbold, og her blev det til nederlag i bronzekampen.

Returkampen mellem Odense og Esbjerg spilles lørdag på vestjydernes hjemmebane. Her vil alt andet end en Esbjerg-sejr sende Odense i finalen.