Håndbold

Skjern bekræfter ny målmand

Målmandskabalen i Skjern byder på en tilgang, to forlængelser og en udlejning.

Med fire underskrifter har Skjern Håndbold fået styr på de to målmænd, der skal udgøre klubbens duo i næste sæson.

1: Christoffer Bonde har skrevet under som ny målmand, som TV 2 SPORT tidligere har erfaret.

2: Robin Haug har forlænget til 2023.

3: Svend Rughave har forlænget til 2024.

4: Svend Rughave har underskrevet en lejeaftale med Lemvig-Thyborøn, og dermed kommer han ikke til at tilbringe det første år af sin nye kontrakt i Skjern.

- Der er i mine øjne strikket en løsning sammen, hvor alle er vindere. Jeg er utrolig glad for, at vi kan forlænge med Svend Rughave og leje ham ud. Svend har et stort potentiale, men for at sikre hans gode udvikling, skal han have flere kampminutter i benene, siger Skjerns cheftræner Claus Dalgaard-Hansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Da muligheden for Christoffer Bonde opstod, var det bare om at slå til. Bonde har været inde i en god udvikling i Århus Håndbold, og specielt i denne sæson har han stået på et imponerende niveau. Jeg er sikker på, at Christoffer Bonde og Robin Haug bliver et stærkt makkerpar, der både i samarbejde og i skarp konkurrence kan hjælpe os frem til gode resultater, siger cheftræner Claus Dalgaard-Hansen.

Med Christoffer Bondes tilgang får Skjern Håndbold papir på den målmand, der har stået med den højeste redningsprocent i denne sæson, hvis vi fraregner de målmænd, der har højst har spillet fem kampe.

I åbent spil har Bonde stået med en redningsprocent på 34,9. Medregner vi straffekast, deler Bonde førstepladsen med Søren Rasmussen fra Ribe-Esbjerg. Alt i alt har de begge reddet 33,8 procent af de afslutninger, der er kommet mod dem ifølge Tophåndbold.