Håndbold

Polman ude af anden DM-semifinale

Team Esbjergs Estavana Polman når ikke at blive klar til lørdagens semifinaleopgør mod Odense på grund af den skade, hun fik i klubbernes første møde.

Hun hamrede hånden i halgulvet, mens hun råbte i en blanding af smerte og vrede.

Estavana Polman faldt pludselig i gulvet under den første DM-semifinale mod Odense Håndbold tirsdag, og hun måtte efterfølgende udgå af kampen som følge af situationen.

Efter kampen var det endnu for tidligt at sige noget om skadens omfang. Og selvom Team Esbjerg og Polman fortsat ikke er sikre på, hvor lang tid den hollandske profil skal sidde ude, er det nu sikkert, at hun i hvert fald ikke når at blive klar til lørdagens returopgør mod Odense.

Det bekræfter Team Esbjerg-træner Jesper Jensen over for TV 2 SPORT.

- Vi vil jo gerne have alle mand til rådighed, og når Polman nu ikke er til rådighed, er det klart, at det i hvert fald på papiret giver mindre chancer. Så vi er ærgerlige over det, for hun er en af dem, der plejer at steppe op i de kampe. Vi ville rigtig gerne have haft hende med, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg-spillerens skade ramte kun halvanden måned, efter hun vendte tilbage til håndboldbanen fra den korsbåndsskade, der holdt hende ude af ligaen i 237 dage.

Og nu står hun altså igen over for en skadepause af fortsat ukendt varighed i selvsamme knæ, som hun tidligere har døjet med.

Andre må træde til

Selvom Jesper Jensen og Team Esbjerg mangler en af klubbens største profiler til lørdagens vigtige semifinale mod Odense, er der fortsat tro på en sejr.

Det kræver blot, at nogle af de andre profiler spiller på et højt niveau.

- Når hun (Polman, red.) ikke er med, giver det jo også nogle gange noget luft til nogle andre, der stepper op. Så vi håber på, at der ligesom er nogle andre, der tænker, at det ansvar vil de gerne have, siger Team Esbjerg-træneren.

Esbjerg tabte den første kamp 27-26, og det kræver derfor en sejr lørdag, hvis de fortsat skal holde fast i drømmen om en DM-finale.

I semifinalen spiller man først til tre point, hvorfor Odense kan nøjes med en uafgjort i lørdagens kamp.

Kampen mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 16.00 lørdag.