Håndbold

Ny operation holder Møller ude i et år

Efter en bruskoperation i det højre knæ må Lasse Møller indstille sig på en længere pause.

Håndboldspilleren Lasse Møller er så skadesplaget, at det gør helt ondt at omtale den seneste operation.

En bruskoperation i sidste uge betyder nemlig, at Lasse Møller ikke kommer til at spille en eneste kamp i den kommende sæson.

Bagspillerens genoptræningsplan strækker sig over 10 til 12 måneder, fortæller hans far, Bent Møller, til Fyens Stiftstidende.

- Det var selvfølgelig et hårdt slag for Lasse at få at vide, at der vil gå så lang tid, men nu her på den anden side af operationen ser han fremad og satser hårdt på, at han kan levere en stærk sidste sæson af sin aftale med Flensburg, siger Bent Møller til Fyens Stiftstidende.

Tre operationer på et år

Bruskoperationen i sidste uge var Møllers tredje operation, siden han skiftede fra GOG til Flensburg-Handewitt i sommeren 2020.

Lasse Møller har været igennem en mindre opereation i samme knæ, efter han måtte tage skadet hjem fra en landsholdssamling, og så er han også blevet opereret i hånden.

- Jeg er utrolig ked af det på Lasses vegne, har Flensburg-Handewitts cheftræner, Maik Machulla, udtalt om den planlagte bruskoperation.

- Efter den første skade i hånden kæmpede han sig tilbage i topform. Det er så bittert, at vi nu skal regne med en længere skadespause igen.

Det er ikke første gang, Møller har haft problemer med knæet. Tilbage i 2018 beskadigede han det midterste ledbånd under en ligakamp i Danmark.