Håndbold

Karabatic spillede CL-kvartfinale med kateter

PSG-profilen Luka Karabatic blev dagen inden storkamp indlagt med smerter i ryggen, som viste sig at stamme fra nyrerne.

Der skal mere end en tur på hospitalet til at slå den franske håndboldstjerne Luka Karabatic ud af kurs.

Det beviste han onsdag aften, da han kun 24 timer efter at have fået et kateter indsat på grund af nyreproblemer spillede PSG i Champions Leagues Final 4.

Natten til tirsdag fik Karabatic ondt i ryggen, og fordi han tidligere har haft problemer med nyresten, tog han straks en taxa til hospitalet. Her blev han undersøgt, og det viste sig at være et tilfælde af nyrekolik, som bedst kunne afhjælpes med et kateter.

- Jeg kunne enten vælge at fylde mig selv med smertestillende eller få indlagt et kateter. Et nyrestensangreb er helvede på jord, så det var bedst med et kateter. Da jeg vågnede i morges (onsdag, red), bad jeg til, at smerten var væk. Og det så ud til at holde, siger Luka Karabatic ifølge den franske avis L'Équipe.

Og det gjorde det.

Luka Karabatic var nemlig tilbage på håndboldbanen dagen efter, hvor han sammen med PSG-holdet slog de forsvarende Champions League-mestre fra THW Kiel med 34-28 og spillede sig videre i semifinalen.

Og selvom han medgiver, at han fysisk var presset til det yderste sidst i opgøret, fortryder han ikke et sekund, at han valgte at spille kampen.

- Jeg ville ikke opgive mine holdkammerater. Jeg ville gøre alt for at spille denne kamp, ​​for det er i tider som denne, vi lever. Det var et eventyr. Det er overraskende, hvad du kan gøre med adrenalin. Du glemmer alt - selv smerten, siger Karabatic.

Udover PSG er også Aalborg Håndbold klar til Champions Leagues Final 4-stævne, der afholdes i Köln 12. til 13. juni.

De to sidste semifinalister findes torsdag, når Barcelona spiller mod Meshkov Brest, og Veszprem møder Nantes.